VOLODIMIR ZELENSKI: "Nicio rachetă a Rusiei nu va reuşi să ne distrugă unitatea şi să ne scoată de pe calea noastră"

F.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 17 iulie 2022

"Nicio rachetă a Rusiei nu va reuşi să ne distrugă unitatea şi să ne scoată de pe calea noastră"

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a spus, ieri seară, în discursul către naţiune, că rachetele ruseşti nu vor reuşi să distrugă unitatea poporului Ucrainei, potrivit News.ro.

Discursul lui Zelenski de ieri seară a venit la 32 de ani de la semnarea declaraţiei de independenţă a Ucrainei.

"Ucraina a rezistat loviturilor brutale ale Rusiei. Am reuşit deja să eliberăm o parte din teritoriul care a fost ocupat după 24 februarie. Vom elibera treptat şi alte regiuni ale statului nostru aflate în prezent sub ocupaţie. În timpul unui asemenea război, am putut obţine statutul de candidat la UE. Am menţinut stabilitatea instituţiilor publice. Sistemul de energie a fost reconstruit pentru a funcţiona în reţeaua electrică a continentului european. Toate procesele logistice din stat - militare şi economice - au fost recanalizate. Şi cel mai important, menţinem unitatea internă, depăşind conflictele şi contradicţiile care ne împiedicaseră în trecut.

Este evident că orice rachetă şi artilerie a Rusiei nu va reuşi să ne distrugă unitatea şi să ne scoată de pe calea noastră. Şi ar trebui să fie la fel de evident că unitatea ucraineană nu poate fi ruptă prin minciuni sau intimidare, informaţii false sau teorii ale conspiraţiei.

Cu toţii trebuie să ne amintim costul greşelilor şi al discordiei care au făcut dificil ca generaţiile anterioare să obţină rezultatele pe care le avem astăzi. Trebuie să ne amintim cât de mult a trebuit să treacă poporul nostru până când a devenit posibil să restabilească suveranitatea şi independenţa Ucrainei. Vom sta în picioare. O să câştigăm. Vom câştiga, ne vom reconstrui vieţile. O vom face împreună - doar aşa se poate face. Acest lucru se poate face numai fără concurenţă reciprocă. Aceasta este obligaţia noastră faţă de toate generaţiile poporului nostru care au luptat pentru libertatea şi suveranitatea noastră a Ucrainei", a spus Zelenski.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Sapocane!

    Care este calea voastra, a banderistilor?

    Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a cerut, luni12 iul 2022, Ucrainei să recunoască ceea ce el a numit adevărul ruşinos despre cum naţionaliştii ucraineni au masacrat peste 100.000 de polonezi în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

    Asta-i calea voastra, a ucrainienilor banderisti, adepti care celebreaza un criminal de razboi dement? 

    Volodimir Zelenski nu trebuie sa uite de soarta liderului cecen Dudaev. O sa se trezeasca la un moment dat cu o racheta pe cosul de fum al bordeiului unde se ascunde.

    1. reflexe de macho, mai draga?

    am impresia că trăim o piesă de teatru ieftină.

    Selensky a fost votat cu promisiunea expresă că NU va face război. Apoi a intensificat politicile agresive față de ruși, cu epurare etnică, raiduri in Donbass, interzicerea limbii ruse și arestarea țintită a jurnaliștilor sau politicienilor ruși cu cetățenie ucraineană. Păi ce te așteptai cand faci asemenea politici impotriva propriilor cetățeni care au și statul rus vecin?  

    am impresia că dacă cineva vroia să rupă Ucraina și să piardă jumate din teritoriu făcea ce a făcut Zelensky, adică teatru pe rețele in timp ce Ucraina pierde zilnic bucăți din teritoriu pentru totdeauna ... Good job, mr. President  

    Ar trebui să i se acorde premiul Nobel ptr pace și să tacă,deja e plictisitor personajul.Și cu banii de pe bestseller să și ia casă cu seaview în Florida sau în Hamptons.

    1. Per The Guardian’s analysis:

      Before becoming president, Zelenskiy declared some of his private assets. They included cars, property and three of the co-owned offshore companies. One, Film Heritage, which he held jointly with his wife, Olena, a former Kvartal 95 writer, is registered in Belize. 

      But the Pandora papers show further offshore assets that Zelenskiy appears not to have revealed. Film Heritage had a 25% stake in Davegra, a Cyprus holding company. Davegra in turn owns Maltex Multicapital Corp, a previously unknown entity registered in the tax haven of the British Virgin Islands (BVI). Zelenskiy, the Shefir brothers, and Yakovlev each held a 25% stake in Maltex. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb