"Whirlpool România" aduce clarificări în urma unor materiale publicate recent de presă

Ziarul BURSA #Companii / 1 septembrie 2005

Ca urmare a apariţiei unor materiale de presă care menţionau o serie de date inexacte cu privire la numărul de intervenţii survenite asupra produselor distribuite de "Whirlpool România", compania doreşte să-şi clarifice poziţia şi să corecteze eventualele neînţelegeri.

"Whirlpool" nu dă publicităţii procentaje sau alte date cu privire la numărul de intervenţii de service, dar este în măsură să confirme că în anul 2004 nu au existat probleme de calitate care să se fi reflectat în vreun fel în rata de defectare. Aceasta s-a situat permanent sub nivelul înregistrat per total în industrie. În perioada 2003-2004, vînzările noastre s-au ridicat la peste 500.000 de produse. Compania cercetează în prezent modul în care informaţii false cu privire la rata de defectare au putut fi prezentate ca informaţii interne ale companiei şi cum au ajuns ele în presă.

Whirlpool este o companie globală, cu centre de producţie în toate regiunile lumii. În Europa, are o serie de centre de producţie dispuse strategic în Franţa, Germania, Italia, Slovacia şi Polonia. Aceeaşi strategie de business este implementată în toate fabricile Whirlpool - produse de calitate înaltă, la preţuri competitive, distribuite rapid şi eficient pentru a satisface nevoile clienţilor.

De la achiziţionarea mărcii Polar şi a fabricii din Wroclaw în 2003, Whirlpool a început derularea unui program consistent de investiţii, pe cinci ani, a cărei valoare totală depăşeşte 100 de milioane euro. Fabrica din Polonia a devenit în scurt timp o companie ultra modernă, care realizează produse în conformitate cu standardele internaţionale de calitate Whirlpool.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb