Wizz Air a participat la Summitul Aviatic UE-India

S.B.
Companii / 27 aprilie 2023

Wizz Air a participat la Summitul Aviatic UE-India

Wizz Air a participat la Summitul Aviatic UE-India pentru a încuraja negocierile şi pentru a demonstra beneficiile reciproce care pot fi obţinute în urma acordurilor de tip "open skies", subliniind că, din experienţa sa, astfel de acorduri conduc la mai multe alternative de zbor şi la preţuri mai bune pentru consumatori.

În declaraţia sa, comisarul Uniunii Europene pentru Transporturi, Adina Vălean, a subliniat importanţa sectorului aviaţiei în stimularea creşterii economice şi în consolidarea legăturilor dintre cele două regiuni. "Trebuie să lucrăm împreună pentru a ne asigura că operatorii noştri aerieni pot opera eficient, sustenabil şi în siguranţă, şi că pasagerii au acces la o gamă largă de opţiuni la preţuri accesibile", a spus Vălean.

Reprezentând autorităţile indiene, ministrul Aviaţiei Civile, Jyotiraditya Scindia, a subliniat necesitatea unei mai largi cooperări în abordarea provocărilor comune, cum ar fi congestionarea traficului aerian, securitatea şi sustenabilitatea. "India şi Uniunea Europeană au o relaţie de lungă durată şi trebuie să construim pe această bază pentru a promova o conectivitate, un comerţ şi investiţii mai mari", a spus Scindia.

La summit au participat şi mai mulţi directori generali ai companiilor aeriene, inclusiv CEO-ul Wizz Air, Jozsef Varadi. Domnul Varadi şi-a exprimat sprijinul pentru iniţiativele de tip "open skies" şi actualizarea cadrului de lucru actual. El a subliniat ocaziile şi eficienţa pe care acordurile "open skies" le-ar crea consumatorilor, menţionând conectivitatea directă dintre regiuni, constantă din 2009 şi, prin urmare, necesitatea ca transportatorii low-cost să intre pe piaţă şi să preia din cererea viitoare. "Wizz Air salută perspectiva unei concurenţe sporite şi un acces mai mare la noi pieţe", a spus Varadi. "Deschiderea mai largă a zborurilor dintre Europa şi India va oferi Wizz Air ocazii de a ne extinde operaţiunile low-cost, de a oferi tarife mai accesibile clienţilor noştri şi de a crea noi locuri de muncă în ambele regiuni."

Cele două părţi au convenit să continue dialogul şi să exploreze modalităţi de promovare a unei cooperări mai largi în sectorul aviaţiei. Summitul a fost văzut ca un pas important către consolidarea parteneriatului dintre Uniunea Europeană şi India şi încurajarea unei conectivităţi sporite, a creştererii şi prosperităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb