"Xerox" a adus pe piaţa autohtonă primul echipament iGen-4

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 februarie 2009

"Xerox" a instalat cu succes primul echipament de producţie iGen-4 din România, la furnizorul de tipar comercial Expert Printing, din Cluj.

Noua presă digitală color iGen-4 tipăreşte documente şi imagini de calitate fotografică, fiind ideală pentru materiale destinate campaniilor de marketing direct, a cărţilor, broşurilor personalizate şi a altor materiale colaterale.

"iGen-4 este un produs cu adevărat revoluţionar în ceea ce priveşte calitatea imaginii tipărite", a declarat Florin Dandu, Directorul Expert Printing. "Suntem primii din România care au achiziţionat un astfel de echipament, de aceea putem spune că beneficiem de cea mai nouă tehnologie de pe piaţă", a completat acesta.

Noul iGen4 creşte productivitatea afacerii cu 25% - 35% datorită automatizării activităţilor de operator, a reducerii nevoii de a opri funcţionarea ei atunci când se fac ajustări şi scăderii semnificative a costurilor de operare. Ca rezultat, echipamentul delimitează concret avantajele unei prese digitale faţă de un dispozitiv tipografic tradiţional.

"Bazat pe tehnologia revoluţionarului iGen-3, noul iGen4 aduce un plus de calitate culorii şi funcţii care contribuie la redefinirea industriei tipografice", a declarat Ioana Pabat-Stroe, Production Systems Marketing Manager Xerox România şi Republica Moldova. "Este o inovaţie pe care această industrie o aştepta de la Xerox - o tehnologie eficientă care aduce profit tipografiilor cu fiecare material imprimat pe iGen-4", a mai adăugat aceasta.

Calitatea materialelor tipărite şi a culorilor este amplificată de un set de funcţii speciale, precum Auto Density Control, care utilizează senzori activi în identificarea erorilor de tipărire, permiţând eliminarea lor fără a fi necesară oprirea funcţionării presei sau interventia operatorului, Carrier Dispensing System, pentru înlocuirea rezervelor de toner fără a opri echipamentul, spectrofotometru integrat pe traseul hârtiei în iGen4, automatizând astfel o serie de procese şi funcţii - High Definition Linearization, Advanced Color Profiling, Spot Color Calibration şi Color System Check. De asemenea, iGen-4 are o viteză de imprimare de 110 pagini pe minut şi poate stoca până la 80.000 de coli.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb