Ziarul BURSA - premiat pentru complexitatea şi varietatea informaţiei

S.B.
Miscellanea / 26 octombrie 2023



Ziarul BURSA - premiat pentru complexitatea şi varietatea informaţiei

Ziarul BURSA a primit, ieri, trofeul special pentru presă din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a municipiului Bucureşti, în cadrul evenimentului Topul Firmelor din Bucureşti.

Ziarul BURSA a fost premiat pentru complexitatea şi varietatea informaţiei economice pe care publicaţia o oferă cititorilor neîncetat, din anul 1990 până în prezent.

Ziarul BURSA a apărut la 10 august 1990, ca săptămânal de mică publicitate. De la apariţia săptămânală, BURSA a trecut la două ediţii şi apoi la trei şi patru pe săptămână. Ulterior a devenit cotidian, cu apariţii de luni până vineri. Profilul său editorial s-a modificat. Ziarul BURSA s-a impus drept cel mai influent cotidian financiar, devenind formatorul de opinie al pieţei de capital. De-a lungul celor 32 de ani de apariţie neîntreruptă, ziarul BURSA şi-a informat cititorii asupra proceselor importante de transformare şi dezvoltare a economiei societăţii româneşti şi din străinătate: procesul privatizării, dezvoltarea sistemului bancar autohton, evoluţia pieţelor financiare, criza financiară internaţională, evoluţiile politice semnificative. Grupul de presă BURSA a dezvoltat editarea revistei BURSA Construcţiilor (prezentă pe piaţa de profil de 23 ani). Revistele "Cadouri de Crăciun" şi "Cadouri de Paşti" susţin de peste un deceniu Campania Umanitară "Atelierul lui Moş Crăciun la ziarul BURSA". Grupul de presă BURSA publică lunar suplimente cu cele mai importante şi mai relevante subiecte din domeniul economic actual, precum şi suplimente bilingve despre evoluţia pieţelor de capital din alte ţări

Cele peste 200 de evenimente organizate de ziarul BURSA au suscitat un real interes din partea invitaţilor. La conferinţele BURSA au participat autorităţi ale statului, ambasadori, reprezentanţi ai companiilor din toate domeniile de activitate; bănci; fonduri de garantare / contragarantare; societăţi de avocatură; societăţi de asigurare; societăţi de leasing; societăţi de brokeraj; societăţi de investiţii; autorităţi publice centrale şi locale; asociaţii de profil, mass-media Cele peste 200 de evenimente organizate de ziarul BURSA au suscitat un real interes din partea invitaţilor. Au participat autorităţi ale statului, ambasadori, reprezentanţi ai companiilor din toate domeniile de activitate; bănci; fonduri de garantare / contragarantare; societăţi de avocatură; societăţi de asigurare; societăţi de leasing; societăţi de brokeraj; societăţi de investiţii; autorităţi publice centrale şi locale; asociaţii de profil, mass-media.

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat în Aula Carol I din sediul său istoric cea de a XXX-a ediţie a TOPULUI FIRMELOR DIN BUCUREŞTI, eveniment de referinţă pentru viaţa economică a Capitalei.

La ceremonia de înmânare a premiilor au participat, alături de manageri ai celor mai performante companii bucureştene, personalităţi de prim-plan din spaţiul economic, dar şi reprezentanţi ai administraţiei centrale şi locale. Printre personalităţile care au onorat invitaţia Camerei bucureştene s-au aflat: Ştefan-Radu Oprea, ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului, care a fost însoţit de secretarul de stat Ioan Lucian Rus, dr. Rareş Burlacu, preşedintele Agenţiei Române pentru Investiţii şi Comerţ Exterior (ARICE), Mihai Daraban preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) şi Ovidiu Silaghi, secretarul general al Camerei Naţionale, Alexandru Lazarov, directorul cancelariei Instituţiei Prefectului Capitalei.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. felicitari Bursa!

    Bravo, echipei Bursa! Un premiu pe merit!

    Premiul meritat de Bursa este premiul oamenilor de afaceri, care il citesc ca pe un bine necesar. Bursa nu este o publicatie oarecare, probabil ca este singurul exemplu pozitiv din mass-media Romaniei.

    When a true media publication strives and attains its purpose, recognition is the ultimate reward. Congratulations Bursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb