Conducerea "TMK-Artrom" a propus repartizarea profitului către rezerve şi acoperirea pierderilor din anii precedenţi

A.A.
Ziarul BURSA #Companii / 9 martie 2018

Conducerea "TMK-Artrom" a propus repartizarea profitului către rezerve şi acoperirea pierderilor din anii precedenţi

Acţionarii "TMK-Artrom" (ART) au fost convocaţi, pe 25 aprilie 2018, la Adunarea Generală de bilanţ, conform raportului transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Acţionarii vor trebui să decidă aprobarea situaţiilor financiare anuale individuale şi consolidate întocmite conform IFRS pentru anul 2017 şi a propunerii Consiliului de Administraţie privind repartizarea profitului către fondul de rezervă, alte rezerve pentru profit reinvestit, pentru acoperirea pierderilor contabile din anii precedenţi şi reportarea diferenţei de profit nerepartizat.

Pe ordinea de zi, se găseşte şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a programului de activitate pentru anul 2018, precum şi dezbaterea şi aprobarea programului de investiţii pentru anul 2018.

Totodată, AGA va decide aprobarea plafoanelor de credit pentru anul 2018, inclusiv a prelungirii contractelor de credit care expiră în anul 2017 şi a noilor surse de finanţare a capitalului circulant necesare în 2018 şi a creditelor necesare finanţării proiectelor de investiţii.

O altă propunere este modificarea structurii Consiliului de Administraţie de la 5 la 7 membrii, prin alegerea a doi noi membrii independenţi.

Acţionarul majoritar propune următorul Consiliu de Administraţie: Andrey Zimin, ca Preşedinte, Adrian Popescu, ca membru şi Director General, Surif Mikhail Albertovich, ca membru, Parkhomchuk Andrey, ca membru, Olga Nikolaeva, ca membru, Tat Florin-Tudor, ca membru independent, Năstase Vlad, ca membru independent.

De asemenea, până la data de 22 martie 2018, ora 14:00 se pot depune la sediul societăţii şi candidaturile pentru cele două funcţii de membru în Consiliul de Administraţie.

Înfiinţată în 1982 ca întreprindere de stat, uzina de la Slatina şi-a început producţia în 1988, ulterior fiind transformată în societate pe acţiuni cu capital de stat Artrom SA. La 20 noiembrie 1995, a fost listată la Bursa de Valori Bucureşti şi în anul 1999 - transformată în companie cu capital mixt, public-privat, acţionar majoritar devenind compania austriacă STARO GmbH. Pe fondul redresării economiei şi accelerării procesului de privatizare, Artrom a fost preluată, în 2001, de compania germană Sinara Handel GmbH (redenumită ulterior TMK-Europe).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb