ÎNTRE 18 ŞI 20 SEPTEMBRIE Peste 70% dintre furnizorii de ultimă instanţă - prezenţi la Târgul Naţionalde Energie

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 18 septembrie 2018

Peste 70% dintre furnizorii de ultimă instanţă - prezenţi la Târgul Naţionalde Energie

Târgul Naţional de Energie, organizat de Asociaţia Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER) sub deviza "Fii informat! Alege ce ţi se potriveşte!", se află în desfăşurare în aceste zile (18-20 septembrie) la Palatul Parlamentului.

AFEER continuă, astfel, campania lansată în anul 2015, pentru o corectă şi mai eficientă informare a consumatorilor.

Ion Lungu, preşedinte AFEER, subliniază: "În strategia pentru o Uniune Energetică, Comisia Europeană insistă asupra nevoii de poziţionare a consumatorilor în centrul sistemului energetic. Aceasta este una dintre marile provocări ale pieţei de energie electrică. Considerăm că este responsabilitatea noastră, a furnizorilor, să susţinem consumatorii pentru o informare cat mai corectă, esenţială pentru obţinerea unor oferte cat mai apropiate de nevoile lor individuale. Cu sprijinul companiilor expozante la Târgul de Energie, dorim să le arătăm consumatorilor că nu doar preţul este cea mai importantă componentă, ci, în final, valoarea totală a facturii şi a serviciilor oferite".

Reprezentanţii AFEER arată că Târgul Naţional de Energie este un loc de întâlnire între furnizori şi consumatori, dar şi un bun prilej pentru companii să-şi prezinte ofertele şi serviciile energetice. "În acelaşi timp, pentru consumatori, este o oportunitate pentru a putea alege oferta de electricitate cea mai potrivită nevoilor lor", conform sursei citate, care menţionează: "Consumatorii vor putea afla despre avantajele liberalizării pieţei de energie, vor putea discuta direct cu furnizorii despre negocierea preţului la energie sau vor putea înţelege mai bine factura la electricitate. Vor primi consultanţă gratuită de la cei mai buni specialişti în domeniu. Şi, nu în ultimul rând, vor avea acces la pachete atractive de servicii, dar şi surprize din partea furnizorilor prezenţi la eveniment".

Daniel Pintilie, Consultant Energie, responsabil din partea AFEER cu organizarea Târgului Naţional de Energie, transmite: "Populaţia are nevoie de informaţii clare, transparente şi cât mai uşor de înţeles. Sperăm, prin organizarea acestei noi ediţii a Târgului de Energie, să aducem furnizorii mai aproape de consumatori şi faţă de nevoile reale de informare ale acestora".

La ediţia din acest an vor participa următorii furnizori, membri AFEER: CEZ Vânzare, E.ON Energie România, Electrica Furnizare, Electromagnetica, MET România Energy şi Tinmar Energy. Potrivit ultimelor rapoarte ANRE, activitatea furnizorilor participanţi la eveniment acoperă aproximativ 50% din piaţa clienţilor finali şi peste 70% din cea a Furnizorilor de Ultimă Instanţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb