LA EXPOZIŢIA INTERNAŢIONALĂ ROMTHERM, DE LA ROMEXPO Grupul Bosch prezintă aparatură care utilizează resurse energetice regenerative

Cornelia Angelescu
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 20 aprilie 2007

Grupul Bosch prezintă aparatură care utilizează resurse energetice regenerative

Romexpo găzduieşte, în paralel, Expoziţia Internaţională pentru echipamente de încălzire, răcire şi condiţionare a aerului Romtherm şi Expoziţia Construct Expo Antreprenor.

În cadrul primei manifestări, standul Grupului Bosch, amenajat pe 170 mp, prezintă mărcile Diviziei de Termotehnică: "Junkers" şi "Buderus", cunoscute în ţara noastră de 12 ani. Reprezentanţii grupului apreciază că în cele trei zile standul a fost vizitat de peste 2000 de persoane fizice, reprezentanţi ai distribuitorilor din ţară, ai firmelor de construcţii, specialişti în service.

"Sunt prezentate cele mai noi sisteme şi concepte de economisire a energiei, care se bazează pe folosirea resurselor energetice regenerative. Aceste noi generaţii de echipamente de încălzire, de înaltă eficienţă energetică şi nepoluante, contribuie la materializarea angajamentului Uniunii Europene de a micşora emisiile de gaze nocive cu pînă la 8% pînă în anul 2012, conform Tratatului de la Kyoto, semnat şi de România", ne-a declarat Nicoleta Manda, specialist comunicare "Robert Bosch" SRL.

"Junkers" are expuse: centrala murală Ceraclass (de mici dimensiuni), CeraclassAcu-centrală cu boiler încorporat, Ceraclass Confort şi CeraclassExcellence, toate cu combustibil gazos. În plus, prezintă cetrala cu condensare Cerapur combi la 28 kW şi 42 kW, care poate fi utilizată pentru încălzirea prin pardoseală şi Cerasmart cu condensare, recomandată locuinţelor unifamiliale. Alături sunt expuse cazane pe combustibil solid Supraclass S şi Supraclass Excellence S, panouri solare plane şi cu termosifon etc.

Grupul Bosch a adus la Romtherm produse noi sub marca "Buderus". Sunt prezentate: cazanul mural cu condensaţie Logamax Plus GB162, Logamax U 022-24kW, pentru spaţii foarte înguste de montaj, Logamax U052-24-28kW şi Logamax U0527-28kW cu boiler de 48 litri. Pentru completarea sistemelor de încălzire deja existente în diferite spaţii, Buderus propune instalarea panourilor solare cu tuburi vidate Vaciosol CPC6 şi CPC12, cu randament ridicat chiar şi în condiţii de iarnă.

Firma Bosch a fost înfiinţată la Stuttgart în 1886. În prezent, la nivel internaţional, Grupul Bosch este cel mai important producător în industria tehnicii pentru autovehicule, tehnologia industrială, bunuri de larg consum şi construcţii. Cifra de afaceri a grupului, care are 251.000 de angajaţi, s-a ridicat în anul 2005 la 41,5 miliarde euro. Deţine o reţea de producţie, vînzări şi service cu peste 280 de filiale şi 13.000 de centre de service în peste 140 de ţări. Funcţiile de conducere sunt îndeplinite de Robert Bosch Industrietreuhand KG

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb