NICUŞOR DAN:  "Primarul Gabriela Firea este un pericol public"

I.GHE.
Ziarul BURSA #Politică / 5 august 2020

Primăria Capitalei este în faliment, iar edilul general Gabriela Firea a cheltuit în patru ani bugetul pe cinci ani al municipiului Bucureşti, a afirmat, ieri, Nicuşor Dan, candidatul PNL şi USR-PLUS pentru funcţia de primar general.

Nicuşor Dan susţine că datoria Primăriei municipiului Bucureşti, la sfârşitul lunii iunie, era de 3,7 miliarde lei şi a precizat: "După ce a adus traficul într-un blocaj complet, iată că primarul PSD Firea a dus şi finanţele publice într-un blocaj complet. Şi te întrebi cum e posibil ca un oraş şi o primărie care are un buget de aproape un miliard de euro să intre în faliment? Cum e posibil ca o primărie care primeşte de la bugetul de stat pe cap de locuitor de patru,cinci ori mai mult decât primesc alte oraşe din ţara asta să intre în faliment?".

Candidatul principalelor formaţiuni politice de dreapta afirmă că o primărie intră în faliment atunci când primarul este un pericol public.

Nicuşor Dan a spus: "O astfel de primărie intră în faliment când primarul ei este un pericol public, pentru că asta este primarul PSD Firea. Evident că primarul ăsta a fost fost depăşit de anvergura funcţie pe care a avut-o, dar, în momentul când eşti depăşit şi duci oraşul în faliment, te ascunzi în gaură de şarpe de ruşinea asta, nu vrei să mai iei încă un mandat la primărie, nu visezi să fii preşedintele PSD, să fii prim-ministru, să fii preşedintele României".

Conform informaţiilor prezentate de Nicuşor Dan, la sfârşitul anului trecut datoriile curente ale Primăriei Capitalei erau 1,5 miliarde de lei, datorii comerciale şi 1,5 miliarde de lei datorii către stat. El a spus că datoria curentă a Primăriei Capitalei, la sfârşit de iunie 2020, este 3,7 miliarde lei, adică valoarea bugetului pentru anul 2021.

Referitor la afirmaţiile candidatului dreptei politice, Gabriela Firea a scris pe pagina oficială de Facebook că Primăria Capitalei este într-o situaţie limită, din cauza datoriei de 115 milioane de euro pe care o are la omul de afaceri Costică Constanda, de pe vremea primarilor Băsescu şi Videanu, în urma unei decizii definitive pe care afaceristul a obţinut-o în instanţă, legată de revendicarea unor suprafeţe de teren situate în Parcul Bordei şi Cartierul Francez.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. și cu Cetatea lui Bucur procopsită cu prima femeie *Primar General al României*, cum s-a prezentat. Pentru prima dată în istoria lor, din cauza ciumei-roșii. E adevărat că i se poate spune "pericol public" dar și Gabița "'PRIMĂRIȚA NIMIC '"(zero). Dar se va pune pe treabă în mandatelele următoaaare. __1) Vom admira în Piața Universității vapoarele și scrumbiile de Dunăre, venite pe promisul Canal navigabil Giurgiu București. __2) Găbița va moderniza capitala și va șterge vechea rușine de a fi numită Micul Paris...cu ~Marele Voluntari~ noul renume, invidia orgolioșilor parizieni. __3) Oprescu-autostrăzi suspendate peste București, doar le-a visat... Gaby Fii Rea chiar le va realiza.

    1. cu conturile personale in schimb sat f bine

      Adevăr grăiești tu, rob al lui Dumnezeu, dar... să corectezi : "'cu conturile personale a stat (a timpul trecut!) fr. bine"'. Căci la îndemnul Celui de Sus, pentru mântuirea sa, le.a golit pe toate și le-a pompat în Catedrala Mituirii ( impropriu spus Mântuirii... a cui ??? ). Avem Casa lu' tot Poporu'... a doua mare construcție din galaxie, avem !, ; acum avem cea mai mare Catedrală din planeta ortodoxiei, o realizare uriașă în / doar în mandatul Pandele Găbița.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb