O nouă comisie pentru anchetarea şefului SPP

G.M.
Ziarul BURSA #Politică / 5 iulie 2018

Parlamentarii puterii au adoptat, ieri, în şedinţa de plen înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind activitatea Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP).

Obiectivul comisiei este de a verifica posibila implicare a SPP în activitatea unor partide politice şi în activitatea unor lideri ai acestor partide.

Comisia a fost înfiinţată în urma declaraţiilor făcute de vicepremierul Paul Stănescu, care a afirmat că un apropiat al şefului SPP, Lucian Pahonţu, a venit la el şi i-a spus să stea deoparte pentru că sistemul se pregăteşte să-l ancheteze pe Liviu Dragnea.

Înfiinţarea comisiei a fost adoptată cu 234 de voturi pentru, 9 împotrivă şi 3 abţineri. Este pentru a doua oară în acest an când liderul PSD Liviu Dragnea doreşte anchetarea lui Lucian Pahonţu.

La începutul anului, liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat o serie de atacuri la adresa şefului Serviciului de Protecţie şi Pază, Lucian Pahonţu, spunând că acesta avea o practică foarte nocivă - îşi folosea angajaţii pentru a culege informaţii, apoi mergea la Parchete sau la instanţe şi transmitea anumite mesaje. La rândul său, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a cerut ca SPP să fie trecut prin lege în subordinea Ministerului de Interne.

Curtea Constituţională a admis în aprilie sesizarea PNL referitoare la înfiinţarea Comisiei parlamentare de anchetă a activităţii şefului SPP Lucian Pahonţu, iar reînfiinţarea sub o altă denumire a aceleiaşi comisii ar urma aceeaşi soartă în privinţa neconstituţionalităţii funcţionării ei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb