Peste 30.000 de vacanţe reduse cu până la 50%

Diana Mihu
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 17 noiembrie 2016

Christian Tour declanşează din nou maratonul reducerilor, pentru turiştii care vin la Târgul de Turism al României, evenimentul care are loc între 17 şi 20 noiembrie şi se desfăşoară în plină campanie Black Friday, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"O noutate a sezonului estival 2016 este lansarea în premieră pentru piaţa din România a cursei charter cu avionul către Gran Canaria, fiind disponibile pachete care pornesc de la 489 de euro de persoană. De altfel, cererile numeroase pentru destinaţii turistice din Spania, din ultimele sezoane, ne-au determinat să creştem numărul de locuri charter către Mallorca şi Tenerife, dar şi să introducem această nouă destinaţie, Gran Canaria, un mic paradis pentru tineri şi pentru iubitorii de distracţie", declară Marius Pandel, CEO-ul Christian Tour.

Perioada Târgului de Turism din această toamnă coincide cu deja celebrul Black Friday. Din acest motiv, turoperatorul desfăşoara şi o amplă campanie de reduceri online. Începând cu data de 17 noiembrie, turiştii pot beneficia de oferte speciale şi reduceri atât la Târgul de Turism, cât şi în mediul online, conform sursei citate.

"Sunt convins că românii prezenţi la ediţia a doua a Târgului de Turism al României vor fi foarte interesaţi de ofertele Early Booking care sunt extrem de avantajoase. Ne aşteptăm ca aceştia să-şi facă rezervare din timp pentru a beneficia de reducerile de până la 50% şi pentru a-şi putea asigura hotelul şi perioada de vacanţă dorite. De asemenea, pachetele pentru Craciun, Revelion şi pentru schi vor fi la mare căutare, fiindcă ne aflăm în prag de sezon. Totodată, ne aşteptăm la o cerere mult mai mare în acest an, faţă de anii precedenţi, pentru destinaţiile exotice şi croazierele din perioada primăverii", precizează Marius Pandel, CEO Christian Tour

Christian Tour, cea mai mare agenţie de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifră care o clasează pe primul loc în topul agenţiilor de turism din România. Cu o istorie de aproape 20 ani în piaţa de turism autohton, Christian Tour deţine în acest moment 31 de agenţii proprii în toată România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia şi Republica Moldova.

Romexpo găzduieşte între 17 şi 20 noiembrie ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României. Târgul reuneşte cele mai mari companii din domeniu care îşi prezintă ofertele speciale pentru pasionaţii de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar şi pentru cei care îndrăgesc croazierele, destinaţiile exotice şi turismul de aventură, potrivit aceleiaşi surse.

Deschiderea oficială a Târgului de Turism va avea loc joi, 17 noiembrie.

La deschidere sunt aşteptaţi să participe domnul Costin Borc, viceprim-ministru, ministrul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, doamna Anca Pavel Nedea, preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Turism, domnul Alin Burcea, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism - ANAT, domnul Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România - OPTBR, domnul Dr. Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc şi domnul Gabriel Zamfir, preşedinte executiv al Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural - ANTREC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb