ADRIAN CHESNOIU: ''Oferim producătorilor români predictibilitatea şi stabilitatea de care au nevoie prin măsurile pe care le derulăm''

G.U.
Politică #Agricultură / 14 februarie 2022

Producătorii români beneficiază de predictibilitatea şi stabilitatea de care au nevoie prin măsurile derulate la Ministerul Agriculturii, a afirmat ministrul de resort, Adrian Ionuţ Chesnoiu, conform Agerpres.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale l-a însoţit, astăzi, pe premierul Nicolae Ciucă într-o vizită la ferma Agroserv Măriuţa SA din Drăgoeşti, judeţul Ialomiţa.

"Mă bucur de fiecare dată să discut cu fermierii şi producătorii români despre modalităţile în care îi putem sprijini să obţină produse de calitate. Ferma pe care am avut plăcerea să o revăd astăzi este un exemplu de investiţie în agricultură, cu integrarea materiei prime vegetale în zootehnie şi apoi în procesarea laptelui pentru realizarea de produse cu valoare adăugată, inclusiv prin folosirea banilor europeni, gestionaţi de AFIR. Prin toate măsurile pe care le derulăm la Ministerul Agriculturii oferim producătorilor români predictibilitatea şi stabilitatea de care au nevoie", a declarat Adrian Chesnoiu, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a Ministerului Agriculturii.

Conform sursei citate, printre temele discutate cu ocazia acestei vizite s-au aflat subvenţiile pentru susţinerea fermierilor, soluţiile pregătite de Executiv pentru independenţa energetică a fermelor şi a unităţilor de producţie din industria alimentară, precum şi proiectul de lege privind salarizarea din agricultură şi industria alimentară, aflat în dezbatere în Camera Deputaţilor.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb