CORPORATE WATCH Romvac vrea în 2013 afaceri cu 13,6% mai mari

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 17 aprilie 2013

Producătorul de vaccinuri şi medicamente pentru păsări şi animale Romvac estimează pentru acest an o creştere cu 13,6% a afacerilor, la 50 milioane lei, şi are în plan des­chiderea a patru farmacii Pongo All Pets în Slobozia, Câmpina şi Focşani şi intensificarea livrărilor la domiciliu în Bucureşti. "Avem deja un contract semnat cu retailerul german Kaufland pentru des­chiderea a trei farmacii, în perioada următoare, în magazinele din Slobozia, Câmpina şi Focşani. De asemenea, cea de-a patra farmacie va fi deschisă peste o lună, în comuna Ceptura, unde avem propriul teren. Investiţia în cele patru farmacii depăşeşte 50.000 de euro", a declarat, într-un comunicat, Constantin Chiurciu, director general Romvac Company. Ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei, până la finalul anului vor fi deschise mai multe farmacii în toată ţara, în funcţie de spaţiile disponibile.

"Discutăm cu unele reţele de magazine, însă este prematur să spun acum câte farmacii vom deschide în 2013, în provincie. În Bucureşti, interesul nostru este să mergem pe livrarea la domiciliu, mai ales că anul acesta au crescut vânzările: vindem de 100.000 lei pe lună numai în Capitală", a adăugat Chiurciu. În paralel cu dezvoltarea lanţului de farmacii, Romvac are ca priorităţi lansarea de produse noi şi intensificarea exporturilor.

"Anul trecut, exportul a însemnat peste 10% din producţie. Printre cele mai solicitate produse se află vaccinurile pentru păsări, mai ales în Republica Moldova, Albania şi Nigeria. Totodată, vaccinurile şi medicamentele pentru câini se vând bine în Irak", a mai spus Chiurciu.

Cifra de afaceri a atins în primul trimestru 8,5 milioane de lei, în creştere cu 6% comparativ cu perioada similară din 2012, în contextul în care iarna vânzările sunt mai scăzute. Potrivit lui Constantin Chiurciu, creşteri mai mari vor fi din trimestrul doi, odată cu perioada vaccinărilor.

Romvac Company a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 44 milioane de lei, estimările pentru acest an apropiindu-se de 50 milioane de lei.

Înfiinţată în 1974, Romvac Company a fost privatizată prin metoda MEBO. Constantin Chiurciu deţine un pachet semnificativ din acţiuni, restul fiind împărţit între 234 de angajaţi, dintr-un total de 374.

Compania are o unitate de producţie în Voluntari, Ilfov.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb