Euro 2024

finalagruperezultateechipestadioanefinale

EURO 2024

EURO 2024 rearanjează polii de putere din fotbalul european. Favoritele erau clare cu mult înainte de a cunoaşte lista cu echipele calificate, dar ”regina” va fi cunoscută abia pe 14 iulie.
Un singur lucru este cert pentru echipa noastră naţională, la finalul turneului vom putea spune, indiferent de rezultate: ”Am fost şi noi în Germania”. Important este (şi) să participi!

Fără emoţii: Elveţia - Ungaria 3 - 1

Fără emoţii: Elveţia - Ungaria 3 - 1

Dan Nicolaie Sport / 15 iunie

Europa Centrală a servit ceaiul de la ora 16.00 cu ochii pe stadionul din Koln. O fostă mare glorie fotbalistică europeană (Ungaria) a întâlnit o formaţie aflată mai mereu la jumătatea drumului dintre foarte bun şi foarte slab (Elveţia).

Foto: https://www.facebook.com/p/Jamal-Musiala

Primul măcel: Germania - Scoţia 5-1

Dan Nicolaie Sport / 15 iunie

Meciul care a deschis EURO 2024 a adus faţă în faţă două şcoli de fotbal total diferite. Speranţele scoţienilor au început să se împrăştie încă din minutul 10 (Wirtz), în minutul 19 (Musiala - foto) erau înmormântate, iar la finalul primei...

Sursa foto: www.frf.ro

Începe EURO 2024, avem pe cine susţine!

Dan Nicolaie Ziarul BURSA #Sport / 13 iunie

Dan Nicolaie

EURO 2024 ne bate la uşă şi politicos ar fi să-i deschidem. Mâine, balul începe cu un dans (Germania - Scoţia) în care e posibil să lipsească fantezia, dar suntem siguri că nu se va face rabat de la efort. Cel mai important lucru este că la acest...

Micile speranţe!

Dan Nicolaie Ziarul BURSA #Sport / 11 iunie

Dan Nicolaie

Echipa naţională a ajuns în Germania pentru turneul final al Campionatului European. Cu această ocazie şi ultimul sceptic a fost convins, România va juca la EURO 2024.

Lotul României pentru EURO 2024

Lotul României pentru EURO 2024

O.D. Sport / 9 iunie

Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat vineri, lotul final pentru Campionatul European din Germania (14 iunie - 14 iulie 2024). De pe lista iniţială, tehnicianul a renunţat la portarul Răzvan Sava (CFR Cluj) şi la mijlocaşul Constantin Grameni...

Iordănescu, mulţumit de testul cu Bulgaria

Iordănescu, mulţumit de testul cu Bulgaria

O.D. Sport / 5 iunie

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, marţi seară, că meciul amical cu Bulgaria a fost un test util, el avertizând că la Euro-2024, tricolorii nu vor avea atâtea ocazii.

<< mai multe ştiri >>
  

alte evenimente

alte evenimente