O.D.Sport / 14 iunie
Călin RecheaInternaţional / 14 iunie
Cornel CodiţăEditorial / 14 iunie
Gata, nu mai încape! Trebuie să mă scutur şi eu din cînd în cînd de povara subiectelor grele, ţepene, seriose. Mai sunt şi subiecte "lejere" pe lumea asta. Ce, numai muzică lejeră, artă, teatru şi literatură lejeră? De ce nu ne-am putea ocupa şi de subiecte jurnalistice lejere? E plin netul, ca şi viaţa, de ele! Azi, am şi eu două pe listă.
Emilia OlescuCompanii / 14 iunie
A.V.Companii / 14 iunie
Multă lume se bazează pe inteligenţa artificială (AI), care, din punct de vedere al tehnologiei, este foarte bună, pentru că nu ne va schimba job-urile, nu va lua nimic şi nu va face rău, dacă o folosim aşa cum a fost gândită de la început, susţine Dan Alexandru Barbu, CEO & SAP Security Consultant Matteale Consulting.
Andrei IacomiCompanii / 14 iunie
• "Digitalizarea este pe un trend ascendent şi este important să fim la zi cu echipamentele şi cu soluţiile de securitate de ultimă generaţie" • "Trebuie să creăm o cultură educaţională prin care să reducem numărul incidentelor survenite din cauza factorului uman" • "Odată ce am deschis calculatorul şi avem o conexiune la internet, devenim, practic, o ţintă"
O.D.Miscellanea / 14 iunie
O.D.Miscellanea / 14 iunie
O.D.Politică / 14 iunie
Ministerul Educaţiei a lansat în consultare publică două proiecte foarte importante: Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar (ROFUIP) şi Statutul elevului. În ceea ce priveşte Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, principalele reglementări/modificări vizează continuarea procesului de digitalizare şi valorificarea oportunităţilor pe care le oferă instrumentele digitale prin menţinerea posibilităţii suspendării cursurilor cu prezenţă fizică în situaţii excepţionale, cu introducerea clară a prevederii conform căreia, în aceste situaţii, activitatea se poate desfăşura în format online sau hibrid.
George MarinescuCompanii / 14 iunie
Emilia OlescuCompanii / 14 iunie
• "Beneficiile Inteligenţei Artificiale sunt incontestabile, dar trebuie să fim atenţi şi la provocări"
Beneficiile Inteligenţei Artificiale în sistemul bancar sunt incontestabile, dar trebuie să fim atenţi şi la provocările şi riscurile ce vin odată cu tehnologia, este de părere Gabriela Folcuţ, directorul executiv al Asociaţiei Române a Băncilor (ARB). Conform domniei sale, unul dintre aceste riscuri este nedetectarea anumitor tipologii de spălare de bani, ceea ce înseamnă că trebuie să fim atenţi la modalităţile de configurare a tehnologiei Inteligenţei Artificiale pentru a putea detecta toate riscurile existente.
George MarinescuCompanii / 14 iunie
A.V.Companii / 14 iunie
Digitalizarea este o inovaţie şi, ca orice inovaţie, a adus multe beneficii, dar a deschis şi noi vulnerabilităţi, spune Mihail Andrieş, director pentru Securitatea Informaţiei BRD - Groupe Societe Generale, adăugând: "Dacă ne uităm în trecut, fiecare inovaţie, de la descoperirea focului, era industrială, toate au adus şi vulnerabilităţi.
O.D.Companii / 14 iunie
Răspunsul la atacurile cibernetice este foarte important, dar şi mai importantă este prevenţia, susţine Ion-Aurelian Mihai, Specialist Senior Securitatea Informaţiilor, Digi România. Acesta a abordat problematica riscurilor, a răspunsurilor şi a măsurilor de prevenţie: "Când vorbim de digitalizare, vorbim de reţele de telecomunicatii.
A.V.Internaţional / 14 iunie
Sabin S. BrandiburuBănci-Asigurări / 14 iunie
Sabin S. BrandiburuBănci-Asigurări / 14 iunie
Macroeconomie / 14 iunie
A.V.Internaţional / 14 iunie
Andrei Iacomi Piaţa de Capital / 14 iunie
George Marinescu
Andrei Iacomi
Cornel Codiţă
Călin Rechea
Emilia Olescu
O.D.
Euro | 4.9759 |
Dolar SUA | 4.7742 |
Franc elveţian | 5.3721 |
Liră sterlină | 5.9774 |
Gram de aur | 415.3204 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 21 noiembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 21 noiembrie
Piaţa de Capital /A.V. - 19 noiembrie
Piaţa de Capital /A.I. - 18 noiembrie
Irinel Lazăr, general manager, E-Dynamic Structures
George Marinescu