Euroweb România a semnat un contract în valoare de 500 mii dolari cu ZTE

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 3 octombrie 2005

Euroweb România a semnat un contract în valoare de 500 mii dolari cu producătorul chinez de sisteme de telecomunicaţii ZTE pentru achiziţionarea unei arhitecturi complexe SDH (platformă de transmisiuni Multi Service). Prin această investiţie, compania Euroweb va avea o reţea de fibră optică în lungime de 2.500 de kilometri şi va fi un important culoar de tranzit care porneşte din Ungaria şi ajunge în Turcia. Domnul Laurenţiu Stan, Director General Euroweb România, precizează: "Reţeaua naţională de transmisiuni de date a Euroweb Romania va asigura perspectivele de dezvoltare ale companiei pentru următorii ani pentru susţinerea creşterii capacităţilor de transport date/Internet contractate în România. Intenţionăm să ne consolidăm poziţia de principal furnizor de Internet şi transmisiuni de date pentru segmentul de afaceri din România şi prin extinderea operaţiunile curente din sfera data-carrier".

Contractul încheiat cu ZTE România va fi finalizat în luna decembrie a acestui an, iar produsele şi serviciile achiziţionate vor reprezenta baza creării unei reţele a cărei prezenţă va fi în principalele 14 oraşe din ţară. Domnul Clark Li Chuanzhong, directorul general ZTE România, a menţionat: "În zilele noastre, există posibilitatea de a servi atît companiile cît şi abonaţii de rînd, cărora la vom oferi o calitate exceptională din punct de vedere al vitezei transmisiilor de date numai cu ajutorul fibrei optice".

Corporaţia ZTE este cel mai mare producător de echipamente de telecomunicaţii şi soluţii wireless din China, specializat în soluţii pentru reţelele operatorilor de telecomunicaţii. ZTE produce echipamente pentru reţele de telecomunicaţii fixe, mobile, pentru reţele optice şi de date, şi pentru reţele inteligente de ultimă generaţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb