Garrigues alege BDR Associates ca partener pentru servicii de comunicare strategică în România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 13 ianuarie 2009

Garrigues, cea mai importantă casă de avocatură din Peninsula Iberică, a ales agenţia BDR Associates în vederea dezvoltării strategiei sale de comunicare în România, în urma unei licitaţii care a fost coordonată de la sediul central din Madrid şi la care au fost invitate să participe cele mai importante agenţii de PR din România. Cea mai inovatoare casă de avocatură din Europa continentală (Financial Times 2008), Garrigues a angajat BDR Associates pentru nevoi specifice de comunicare pe piaţa locală.

BDR Associates va oferi asistenţă profesionistă şi consultanţă specializată în scopul promovării în România a reputaţiei solide pe care casa Garrigues şi-a construit-o în Europa şi al promovării modelului său consacrat de business de avocatură.

"Am ales agenţia BDR Associates pentru calitatea serviciilor sale, experienţa sa profesională şi nu în ultimul rând pentru reputaţia pe care o are în România, întrucât reputaţia constituie cheia activităţii noastre globale", a declarat Mihai Mareş, directorul reprezentanţei Garrigues în România.

Prin câştigarea contului Garrigues pentru România, BDR Associates continuă să îşi consolideze portofoliul de clienţi reprezentativi cărora le oferă servicii în domeniul comunicării strategice, afacerilor publice şi al consultanţei specializate.

Cea mai mare casă de avocatură din Peninsula Iberică, atât la nivel de cifră de afaceri cât şi al numărului de angajaţi, Garrigues reprezintă o companie globală cu zece birouri şi peste 2000 de avocaţi în întreaga lume. Publicaţiile independente cu cea mai mare notorietate în domeniul avocaturii clasează Garrigues ca fiind casa de avocatură cea mai importantă la nivelul Europei Continentale.

Garrigues este singura casă de avocatură căreia i-au fost decernate trei premii: "Best Managed Firm"; "Best Sustainability Reporting" şi "Best Management of Facilities" în cadrul MPF European Practice Management Awards 2008. A fost desemnată de către Financial Times ca fiind cea mai inovatoare casă de avocatură din Europa Continentală şi a obţinut Best European Independent Law Firm of the Year Award în cadrul TopLegal Awards.

După deschiderea în anul 2007 a reprezentanţei sale din Varşovia (Polonia), Garrigues a inaugurat un birou şi la Bucureşti, ca o nouă etapă în vederea consolidării prezenţei sale în Europa Centrală şi de Est. Demersul a inclus integrarea în cadrul Garrigues a casei româneşti de avocatură "Mareş & Asociaţii SCA", care a consiliat timp de cinci ani investitori spanioli de top şi alţi investitori străini în România. Casa românească de avocatură este renumită pentru experienţa sa internaţională în domeniile: lucrări de energie & infrastructură, instituţii financiare şi imobiliare. Biroul din Bucureşti este constituit dintr-o echipă de 15 avocaţi şi acoperă arii majore de practică judiciară: Banking şi servicii financiare; Imobiliare, Construcţii şi Infrastructură; Corporate/Fuziuni & Achiziţii; Piaţa muncii şi a forţei de muncă, Litigii/Arbitraj şi Taxe.

Inaugurarea biroului din România este o consecinţă firească a atitudinii Garrigues faţă de globalizarea economică şi a abordării sale centrate pe client. Biroul din Bucureşti va funcţiona ca un hub regional, care va coordona şi acţiunile dezvoltate de Garrigues în Bulgaria.

Agenţia de comunicare strategică şi relaţii publice BDR Associates este asociatul exclusiv al companiei Hill & Knowlton în România. Fondată în 1995, BDR Associates oferă asistenţă profesionistă în domeniul comunicării strategice şi al relaţiilor publice pentru mai bine de 400 de clienţi, dintre care 100 sunt importante companii naţionale sau mulţinationale, instituţii oficiale, organisme internaţionale, asociaţii sau agenţii non-guvernamentale din România sau Republica Moldova. Lista de clienţi a BDR Associates include nume prestigioase ca Radisson SAS, Camera de Comerţ Britanică-Română, Cisco, Monsanto, Pirelli, Procter&Gamble, Teraplast, Geox, MOL Group, FIPRA. BDR este prima agenţie românească de profil care şi-a deschis o reprezentanţă în străinătate, în Republica Moldova, în anul 2002. De asemenea, BDR este prima agenţie autohtonă de PR care a câştigat, în 2006, premiul de înaltă reputaţie Sabre for Best Practice in Central-Eastern Europe. In 2003, BDR Associates a semnat un contract de parteneriat cu Hill & Knowlton, alăturându-se astfel reţelei internaţionale a grupului WPP. BDR Associates este partenerul desemnat de către Organizaţia Internaţională Superbrands pentru implementarea programelor Superbrands în România şi pentru publicarea cărţilor Superbrands. Compania a dezvoltat, de asemenea, proiecte de comunicare şi pe alte pieţe ca Serbia sau Azerbaidjan. BDR a asistat recent Oficiul Naţional de Turism din Croaţia în vederea promovării în România a valorilor sale de patrimoniu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb