Laurenţiu Duică, noul associate director - industrial division în cadrul Colliers International

Gabriel Tănase
Companii #Consultanţă / 7 septembrie 2016

Compania de consultanţă imobiliară Colliers International l-a numit pe Laurenţiu Duică în funcţia de associate director - industrial division.

Laurenţiu Duică are o experienţă de 12 ani în piaţa de industrial, perioadă în care a lucrat atât pe partea operaţională, cât şi pe partea de vânzări, se arată într-un comunicat al companiei Colliers International.

"Piaţa de industrial are toate premisele pentru a se dezvolta în următorii ani, abia acum intrând într-o perioadă de maturitate, drept dovadă recentele achiziţii şi dezvoltări din acest sector.(...) Ne propunem, cu ajutorul lui Laurenţiu şi a experienţei sale, ca acest sector să devină unul din pilonii de bază pentru creşterea businessului Colliers", a declarat Ilinca Păun, managing director Colliers International.

În ultimii doi ani, Laurenţiu Duică a ocupat poziţia de head of leasing and development în cadrul fondului de investiţii P3, care a intrat în ţara noastră în 2015, prin achiziţia parcului industrial Europolis Park.

Anterior, Laurenţiu a lucrat timp de şapte ani în compania FM Logistic, unul dintre providerii logistici din Europa şi România, avansând până la funcţia de commercial manager. Începând din luna septembrie, el va coordona echipa de consultanţă pentru spaţii industriale a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea strategiei de creştere a departamentului.

În acest an, stocul de spaţii industriale din Bucureşi a depăşit pragul de un milion de metri pătraţi, iar la nivelul întregii ţări a ajuns la 2,3 milioane de metri pătraţi, încă 170.000 de metri pătraţi urmând a fi livraţi până la sfârşitul anului.

Colliers International Group activează în domeniul consultanţei imobiliare, în 66 de ţări. Colliers oferă clienţilor finali, dezvoltatorilor şi investitorilor, servicii precum brokeraj, property şi asset management, project management, investiţii şi consultanţă, evaluări şi studii de piaţă sau produse adresate băncilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb