Trend Consult, vânzări de un milion de euro, în primul semestru din 2015

Elena Deacu
Companii #Consultanţă / 3 august 2015

Trend Consult anunţă vânzări de un milion de euro în primul semestru al anului 2015, înregistrând o cifră de afaceri cu 14 % mai mare faţă de perioada similară a anului trecut.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, compania a depăşit pragul de 70% din target-ul de 1,4 milioane de euro stabilit pentru anul 2015 şi continuă evoluţia pozitivă a anului precedent.

""Cifrele înregistrate în primul semestru din 2015 ne poziţionează într-un trend pozitiv şi ne confirmă aşteptările cu privire la evoluţia cifrei de afaceri din acest an. Clienţii noştri îşi doresc o forţă de vânzări bine pregătită şi un management al acesteia cât mai performant. În plus, cererea de consultanţă pentru evaluarea forţei de vânzări şi a proceselor specifice acestei zone au susţinut puternic creşterea business-ului Trend Consult. În această perioadă, companiile care au apelat cel mai des la serviciile noastre au fost din industriile financiar-bancară, retail şi FMCG. Suntem optimişti că până la finalul anului ne vom atinge ţinta de creştere a cifrei de afaceri la 1,4 milioane de euro şi, de ce nu, o vom putea depăşi", a declarat Marius Decuseară-Brandenburg, Managing Partner Trend Consult.

În prima jumatate a anului 2015, din totalul proiectelor contractate în valoare cumulată de un milion de euro, Trend Consult a livrat deja clienţilor proiecte în valoare de 645.000 de euro.

""În trimestrul al doilea a crescut cererea pentru serviciile de teambuilding şi conferinţe. Ne aşteptăm ca interesul pentru acest segment să continue şi în cea de-a doua jumătate a anului şi să aibă o pondere de 25% din totalul cifrei de afaceri anuale a companiei. Echipa noastră este pregătită să susţină această creştere, mai ales că în ultimul an numărul trainerilor din divizia de teambuilding a crescut concomitent cu numărul de programe oferite clienţilor nostri'', a adăugat Marius Decuseară-Brandenburg.

Cele mai bune luni au fost martie şi mai, cu încasări de peste 150.000 de euro lunar.

Serviciile principale ale grupului au avut o contribuţie totală în cifra de afaceri după cum urmează: 40% Servicii de training în Leadership & Soft Skills, 40% Servicii de training în consultanţă şi training în vânzări şi 20% Servicii de Teambuilding & Conferinţe.

În 2015 Trend Consult aniversează 15 ani de activitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb