Grupul "Sanitec" îşi extinde activitatea pe piaţa autohtonă

Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 4 noiembrie 2005

Grupul "Sanitec", lider pe piaţa obiectelor sanitare ceramice şi a echipamentelor pentru baie şi duş, intrat pe piaţa românească în 2003 prin Vertrieb Keller SRL, îşi extinde activitatea în România ca urmare a potenţialului din ce în ce mai crescut al acestei pieţe, datorat, bineînţeles, dezvoltării sectorului de construcţii, a apreciat ieri Claudiu Keller, director general al "Vertrieb Keller" SRL, agent exclusiv de vînzări pentru ţara noastră.

"Piaţa românească are un potenţial ridicat din punct de vedere al vînzărilor produselor de amenajare a băii, fiind a doua ţară din Europa Centrală şi de Est din acest punct de vedere, după Polonia. Conducerea grupului "Sanitec" a decis extinderea activităţii de vînzare prin pătrunderea pe piaţa româneas-că a mărcilor Keramag, Koralle şi Kolo. Aceste produse se înscriu în gama mediu şi lux, iar prin această decizie a grupului s-a ajuns ca în România să se comercializeze întreaga gamă de produse aflate în portofoliu", a spus Claudiu Keller. Cu acest prilej, reprezentanţii "Sanitec" au organizat o expoziţie de prezentare a noilor produse, astfel încît distribuitorii zonali să poată comanda produse pentru magazinele de prezentare, după o încercare prealabilă a produselor.

"Sanitec" este un grup de firme europene care proiectează, produce şi comercializează obiecte ceramice şi instalaţii sanitare pentru orice tip de baie. Mărcile aflate în România se regăsesc atît în casele cetăţenilor din Germania, Franţa, Italia, Marea Britanie, Polonia, Benelux, cît şi în multe clădiri cu specific comercial sau turistic din Uniunea Europeană. În prezent, "Sanitec" se transformă dintr-un grup descentralizat de companii într-o companie paneuropeană în care România începe să joace un rol activ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb