Lectii pe telefonul mobil pentru elevi

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 26 noiembrie 2007

Materialele educationale INTUITEXT pot fi descarcate pe telefonul mobil

INTUITEXT, divizia de software educational a grupului Softwin, lanseaza la târgul de carte Gaudeamus un nou concept în domeniul educatiei elevilor: lectii pe telefonul mobil.

Vizitatorii standului INTUITEXT de la Gaudeamus au posibilitatea de a-si descarca pe telefon materiale educationale de Biologie, Chimie, Fizica, Geografie, Fractii pentru clasa a IV-a si Geometrie pentru clasele a VI-a si a VII-a.

Pe lânga acestea, elevii îsi pot descarca 40 de tonuri de apel, 26 de fundaluri de ecran cu personaje din produsele INTUITEXT (Buzz, Dodo, Inga, Lola si alte personaje din seria "Fractii cu peripetii - Misiunea Ploaia"; Euclid si discipolii sai, catelul Plutonel, elefantul care lesina si alte personaje din seria "Geometrie, între joc si nota 10!") precum si 2 mini lectii audio. Tonurile de apel sunt replici ale personajelor din lectii, devenite celebre în rândul utilizatorilor INTUITEXT.

La Gaudeamus, lectiile sunt în format video si pot fi descarcate prin bluetooth pe telefoanele mobile.

Educatia mobila este un concept inovator lansat în premiera de INTUITEXT în 2006, o data cu Lectiile Interactive INTUITEXT pe ecranul iPod. Proiectul permite tinerilor sa acceseze continutul educational oriunde s-ar afla: într-o pauza la scoala, în statia de autobuz sau în drumul catre casa.

Cresterea interesul elevilor pentru educatie trebuie privit din perspectiva preocuparilor acestora. Promovând învatarea interactiva, INTUITEXT ofera elevilor solutii educationale, prin intermediul dispozitivelor pe care acestia le folosesc cel mai des: calculator, telefon sau iPod" a declarat Sorin Guleac, director comercial INTUITEXT.

Despre INTUITEXT, Grupul Softwin

INTUITEXT, divizia de solutii de eLearning a grupului Softwin, este liderul pietei românesti de software educational si unul dintre cei mai inovatori jucatori de pe piata mondiala. Este singura companie din afara Marii Britanii acceptata la proiectul gigant BBC de creare de software educational inovativ, care sa ridice nivelul competitivitatii învatamântului din aceasta tara. INTUITEXT ofera pentru piata româneasca 16 titluri diferite ce acopera 5 materii (Fizica, Matematica, Chimie, Biologie, Geografie). Lor li se adauga un produs unic la nivel mondial: întreaga colectia de 110 ani a Gazetei Matematice, în format electronic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb