MOTORIZR Z8 - home cinema la purtator

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 27 septembrie 2007

Motorola România aduce pe piata modelul MOTORIZR Z8, un telefon care reprezinta o adevarata revolutie în tehnologia multimedia mobila.

Reinventând conceptul de telefon cu sistem glisant, MOTORIZR Z8 combina functii multimedia, o claritate exceptionala a sunetului si imaginii cu acces rapid la Internet pentru a oferi o experienta de divertisment mai intensa decât orice alt dispozitiv mobil. Telefonul se distinge prin capacitatea de a se transforma într-un adevarat cinematograf mobil, care nu necesita nici un fel de conexiuni prin cabluri, datorita combinatiei inedite dintre o claritate de cristal a imaginii cu sunet perfect si o baterie durabila.

MOTORIZR Z8 are un ecran mare, cu 16 milioane de culori, care permite vizionarea de imagini video la o viteza de 30 cadre pe secunda. Dimensiunile generoase ale ecranului, mai exact diagonala de 2.2 inch, sunt impresionante pentru un telefon care nu are mai mult 109.7 mm lungime, 50.7 mm latime si 15.3 mm înaltime.

Memoria interna disponibila utilizatorului este de 80 MB, ea putând usor fi marita pâna la 4 GB cu ajutorul cardului microSD. Dimensiunea ei permite stocarea de fisiere audio, imagini de rezolutie mare sau chiar de filme întregi.

MOTORIZR Z8 vine, de altfel, cu filmul The Bourne Identity preinstalat. Acesta poate fi vizionat fara nici o întrerupere pâna la final la o calitate impecabila, datorita bateriei extrem de rezistente.

Telefonul ofera un timp de convorbire în 3G de 5 ore si o durata de asteptare de 16 zile.

MOTORIZR Z8 se remarca prin aspectul sau inedit si sistemul sau glisant, care curbeaza partea inferioara a telefonului, atunci când partea superioara culiseaza în sus. Designul sau ergonomic face ca dispozitivul sa urmeze conturul fetei

într-o maniera pe care telefoanele obisnuite slide up nu o pot imita.

Folosind tehnologia HSDPA si sistemul de operare Symbian, MOTORIZR Z8 nu numai ca permite accesul permanent la comunicare indiferent de locatie, dar asigura în acelasi timp o conexiune rapida, cu viteze de pâna la 3.6 MB pe secunda.

MOTORIZR Z8 este dotat cu tehnologie GPRS si EDGE clasa 10. Functia Bluetooth 2.0 asigura transferuri de date în doar câteva secunde.

Terminalul MOTORIZR Z8 satisface gusturile tuturor consumatorilor datorita ansamblului de functii multimedia pe care le include. Camera foto puternica, de 2.0 megapixeli, permite utilizatorilor sa faca atât captare foto, cât si video prin simpla apasare a unui buton dedicat. În conditii de luminozitate mai slaba, calitatea fotografiilor este asigurata de un LED flash. Camera are zoom digital, functie de focalizare fixata si functie de eliminare a ochilor rosii.

Dotat cu un music player performant, MOTORIZR Z8 îi ofera utilizatorului oportunitatea de a-si ordona cum doreste muzica, prin posibilitatea de a crea liste, sau de a alege fundalul si imaginile potrivite muzicii pe care o asculta.

Accesul utilizatorului la aceste functii este facilitat de noua interfata a modelului Motorola.

Telefonul va fi disponibil la distribuitorii autorizati la pretul recomandat de 350 de EUR fara TVA.

Despre Motorola

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este recunoscuta în lume pentru inovatie si leadership în comunicatiile wireless si în banda larga. Inspirati de viziunea noastra de mobilitate continua - Seamless Mobility - specialistii Motorola va ofera solutii pentru conectarea simpla si fara limite, cu oamenii, informatiile si divertismentul de care aveti nevoie. Realizam aceasta prin crearea si furnizarea de produse indispensabile, experiente irezistibile si retele de comunicatii puternice - împreuna cu o gama întreaga de servicii complementare. O companie Fortune 100, cu prezenta si impact globale, Motorola a avut vânzari de 42,8 miliarde USD în 2006. Pentru mai multe informatii despre companie, oamenii si inovatiile sale accesati www.motorola.ro, www.hellomoto.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb