Nestle practică modul de lucru hibrid, în concordanţă cu preferinţele salariaţilor

F.D.
Companii / 16 septembrie

Nestle practică modul de lucru hibrid, în concordanţă cu preferinţele salariaţilor

Companiile care le oferă angajaţilor opţiunea de a lucra, chiar şi parţial, de acasă, sunt mult mai atractive decât cele care au revenit la programul tradiţional de birou de dinainte de pandemie. În consecinţă, una din tendinţele anului 2024 pe piaţa de recrutare, din perspectiva candidaţilor, este schimbarea locului de muncă integral la birou cu unul în care munca de acasă este permisă, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

La patru ani de la pandemia care a provocat, printre altele, o revoluţie în domeniul resurselor umane, munca de acasă rămâne unul din principalele motive pentru care candidaţii optează în favoarea unui angajator sau a altuia, iar mai nou reprezintă una din cauzele cele mai des întâlnite ale schimbărilor de joburi. Pentru mulţi profesionişti, flexibilitatea în programul de birou a ajuns să fie mai importantă decât pachetul financiar, iar această tendinţă dă câştig de cauză angajatorilor care acceptă un mix de până la 50%-50% muncă de acasă cu muncă de la birou.

"La Nestle avem opţiunea de a lucra hibrid, de acasă sau de la birou, până la jumătate din săptămâna de lucru. Colegii noştri îşi pot alege zilele în care lucrează de acasă, iar atunci când lucrează de la birou, pot să îşi aleagă chiar şi intervalele orare, desigur în funcţie de specificul locului de muncă şi a regulamentului intern. Astfel, unii pot lucra cele opt ore cu începere de la primele ore ale dimineţii, alţii mai târziu, ca să poată duce la sau lua copii de la şcoală, de exemplu. Ca părinte, este un avantaj uriaş să poţi să îţi faci jobul şi, în acelaşi timp, să fii alături de copilul tău. Flexibilitatea programului de lucru oferită de Nestle ne permite să ne organizăm timpul în funcţie de nevoile noastre personale şi familiale, fără a compromite performanţa profesională", explică Sidonia Bodianschi, Talent Acquisition Lead Romania, Nestle România.

Productivitatea muncii, principalul argument al angajatorilor care impun munca integral de la birou, este mai mare atunci când angajatul beneficiază de un regim flexibil, în care timpii morţi sunt eliminaţi şi toată lumea este orientată către eficienţă. Mulţi angajaţi preferă flexibilitatea şi autonomia care vine cu munca la distanţă. Pentru aceste persoane, integrarea profesional-viaţă privată a devenit un aspect nenegociabil al satisfacţiei lor în muncă şi al bunăstării generale. Angajaţii preferă în mod covârşitor munca hibridă.

"Majoritatea candidaţilor ştiu că Nestle e o companie bună, cu program flexibil, cu o atmosferă plăcută, cultură organizaţională sănătoasă şi neinvazivă. Sunt argumente puternice pentru cei ce îşi caută de lucru într-un oraş cu probleme de trafic şi distanţe mari de parcurs, cu un ritm al vieţii trepidant şi puţine opţiuni de relaxare", punctează Sidonia Bodianschi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb