Paper Plus: Piaţa consumabilelor de hârtie va depăşi 12 milioane euro în 2008

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 14 decembrie 2007

Paper Plus: Piaţa consumabilelor de hârtie va depăşi 12 milioane euro în 2008

Compania Paper Plus, care activează pe piaţa AfH, care cuprinde produse precum role şi prosoape de hârtie, şerveţele şi suporturi industriale pentru hârtie, estimează că piaţa locală de profil va depăşi valoarea de 12 milioane de euro în 2008, în creştere cu 15-20% faţă de anul 2007.

Segmentele care vor contribui cel mai mult la evoluţia pieţei de AfH din România vor fi complexele de birouri, industria alimentară, industria auto şi HoReCa. Conform datelor deţinute de Paper Plus, în Europa de Vest ritmul anual de creştere a pieţei de AfH atinge în mod constant valoarea de 2-3%, în timp ce în România acesta a depăşit valoarea de 20% în perioada 2005 - 2006, iar pentru perioada 2006 - 2007, rata creşterii a fost de 30 - 40%.

"Piaţa de AfH din România a cunoscut o evoluţie notabilă în 2007, iar rezultatele obţinute de Paper Plus anul acesta ne încurajează şi în estimările realizate pentru perioada următoare, în acelaşi timp datorită unor programe speciale dedicate segmentelor cărora ne adresăm. În condiţiile în care îşi va menţine acest ritm de creştere, în aproximativ doi - trei ani, piaţa locală de AfH va atinge nivelul actual de dezvoltare înregistrat de cea din Polonia, cea mai dezvoltată piaţă de profil din regiune", a declarat directorul general Paper Plus, Marian Ivan.

Datorită creşterii numărului de cereri din partea clienţilor, Paper Plus estimează că valoarea vânzărilor pentru anul următor va creşte cu peste 40-50% faţă de 2007. Potrivit datelor oficialilor companiei, în prezent produsele din hârtie cumulează o valoare de peste 80% din totalul vânzărilor realizate de companie în primele nouă luni ale anului 2007. Compania Paper Plus a estimat pentru 2007 o cifră de afaceri de aproximativ 2,3 milioane euro, dublu faţă de valoarea înregistrată în 2006, 1,2 milioane euro.

Compania Paper Plus a fost înfiinţată în 2002 şi activează pe piaţa românească a ofertanţilor de soluţii profesionale AfH pentru igienă. Paper Plus comercializează produsele AfH precum role de hârtie, prosoape de hârtie, şerveţele, dispensere şi suporturi industriale pentru hârtie. Paper Plus oferă, de asemenea, service-ul dispenserelor şi al suporturilor de hârtie. Produsele Paper Plus sunt prezente în principalele centre urbane ale ţării, precum Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Ploieşti şi Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb