PowerNet Consulting dezvoltă roboţi software RPA cu ajutorul tehnologiei Tailent

F.D.
Companii / 18 august 2022

Mario Popescu, Co-fondator şi CEO Tailent şi Emil Munteanu, Managing Partner PowerNet Consulting

Mario Popescu, Co-fondator şi CEO Tailent şi Emil Munteanu, Managing Partner PowerNet Consulting

Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluţii de Robotic ProcessAutomation (RPA), şi PowerNet Consulting încheie un parteneriat pentru dezvoltarea de roboţi software şi soluţii integrate de digitalizare şi automatizare pentru companii, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, roboţii software Tailent sunt uşor de accesat şi folosit de către orice companie, indiferent de domeniul de activitate. PowerNet Consulting va adăuga instrumentele RPA create de Tailent în portofoliu pentru a crea şi oferi partenerilor soluţii digitale sigure şi eficiente.

"Tehnologia de automatizare oferă companiilor mari oportunităţi de eficientizare a proceselor şi de reducere a costurilor, prin care eliberează mai mult timp pentru echipele lor. Cu TailentAutomationPlatform (RPA), companiile îi ajută pe profesionişti să se concentreze pe mai multe activităţi cu mai multă relevanţă şi valoare adăugată", a spus Mario Popescu, Co-fondator şi CEO Tailent.

Prin expertiza şi certificările în domeniul securităţii IT, PowerNet Consulting este un partener solid şi de încredere pentru companiile care doresc să facă pasul către o nouă etapă a digitalizării şi automatizării activităţii. Dezvoltatorul de soluţii digitale lucrează cu firme din telecom, energie şi retail şi toţi administratorii de reţea ai companiei sunt certificaţi Microsoft, Fortinet, Forcepoint, VMware şi Cisco.

"Transformarea digitală şi-a făcut intrarea în aproape toate ramurile de activitate. În contextul global, digitalizarea determină gradul de succes al companiilor şi modul în care vor supravieţui provocărilor actuale. La PowerNet Consulting suntem întotdeauna atenţi la nevoile clienţilor noştri, ajutându-i cu cele mai bune soluţii adaptate bugetelor de criză, dar şi cerinţelor tot mai pregnante de cost-saving ale fiecărei companii. Adăugarea platformei RPA Tailent în portofoliul nostru ne permite să ne ajutăm clienţii cu soluţii inteligente de automatizare, cu timp de implementare scurt şi rezultate vizibile imediat", a afirmat Emil Munteanu, Managing Partner PowerNet Consulting.

Parteneriatul se înscrie în strategia celor două companii de a democratiza accesul la tehnologii de automatizare la nivel global. În ultimii doi ani, Tailent a încheiat mai multe parteneriate strategice importante, cu furnizori importanţi de soluţii şi servicii precum Encorsa, Winsig, WoltersKluwer, Visa, Aliant, ETA2U şi Serviceaide, ca parte dintr-un proces accelerat de expansiune, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb