Prima fază a proiectului de vile Bonton Luxury Villas din Pipera, vândută integral

S.B.
Companii #Construcţii / 26 iunie

Prima fază a proiectului de vile Bonton Luxury Villas din Pipera, vândută integral

City Garden Residence a vândut integral cele 36 de vile de lux care alcătuiesc prima faza a ansamblului Bonton Luxury Villas dezvoltat în Pipera, în spatele Şcolii Americane. Locuinţele din această fază au fost achiziţionate preponderent de străini, 70% dintre aceştia fiind cumpărători finali, iar 30% investitori.

Proiectul Bonton Luxury Villas, dezvoltat în două faze, cu o investiţie de peste 19 milioane de euro, cuprinde 66 de vile de lux spaţioase, cu finisaje premium şi modern dotate, alături de un club privat cu piscină. Ansamblul este amplasat în apropierea Pădurii Băneasa şi la doar 200 de metri de Şcoala Americană.

Bonton Luxury Villas se adresează atât celor care îşi doresc un stil de viaţă exclusivist într-o zonă rezidenţială liniştită din nordul Bucureştiului, cât şi investitorilor, care pot obţine un randament de circa 8%, peste media pieţei, din închirierea unei vile în ansamblu.

"Suntem extrem de încântaţi să finalizăm contractarea primei faze a ansamblului dezvoltat în Pipera. Faptul că toate cele 36 de vile au fost deja achiziţionate reflectă aprecierea de care se bucură proiectul pe piaţa imobiliară şi angajamentul nostru de a oferi locuinţe de cea mai înaltă calitate, care îndeplinesc nevoile şi dorinţele diverselor categorii de clienţi. Cumpărătorii noştri sunt atât expaţi care s-au relocat cu familiile în capitală, cât şi investitori imobiliari străini", afirmă Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Residence.

Vilele proiectului dispun de unele dintre cele mai mari suprafeţe utile de pe piaţă, între 293 şi 327 mp, fiind concepute pentru a acomoda atât membrii familiei, cât şi personalul auxiliar, cum ar fi o bonă internă. Acestea includ până la 7 camere, cu zonă de living şi dining, 2 sau 3 terase şi grădini de până la 200 mp. Pe lângă dimensiunile generoase, locuinţele oferă dotări moderne din ce în ce mai dorite de cumpărătorii actuali, cum ar fi un home office sau un lift interior.

Locaţia ansamblului beneficiază de acces facil către punctele de interes ale oraşului, inclusiv şcoli internaţionale, centre comerciale cum ar fi Băneasa Shopping City, zonele de birouri Pipera, Voluntari şi Aurel Vlaicu, muzee, restaurante, parcuri, centrul capitalei şi aeroport.

În prezent, dezvoltatorul are spre vânzare faza a doua a proiectului, care cuprinde 30 de vile. În acest moment, locuinţele se află în stadiul de finisare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb