Televoice lanseaza în premiera în Romania Seria GN 9300 Wireless, headset-uri revolutionare din punct de vedere al mobilitătii, care înglobeaza telefonia conventionala si IP

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 27 septembrie 2007

Noua gama de headset-uri produse de leaderul mondial Jabra reprezinta o serie de instrumente necesare pentru mediul profesional, oferind cea mai mare raza de mobilitate existenta pe piata, 150 de metri, cresterea eficientei si confort personal, la cele mai înalte standarde

Bucuresti, 26 septembrie 2007: Televoice anunta astazi lansarea pe piata din România a headset-urilor wireless ultra performante GN 9300, destinate mediului business. Îmbinând un design ergonomic, stilat, cu tehnologia de ultima generatie, seria GN 9300 a fost creata pentru a veni în întâmpinarea cerintelor în continua crestere pentru headset-urile de birou, compatibile cu telefonia conventionala si IP.

Furnizând companiilor o solutie de viitor, gama inovativa de headset-uri wireless include: GN 9350, primul produs wireless din industrie, multifunctional, atât pentru telefonia conventionala cât si pentru cea IP, GN 9330 pentru telefoanele de birou si GN 9330 USB pentru telefonia IP bazata pe sistem PC. Toate acestea ofera microfoane cu tehnologia "noise-canceling", Digital Security Encryption pentru securitatea conversatiei prin criptarea semnalului transmis între casti si baza, precum si Digital Signal Processing, pentru filtrarea zgomotelor de fond si mentinerea unui volum constant pe toata durata conversatiei.

"Toti ne dorim sa facem mai multe lucruri în acelasi timp: sa consultam e-mailul pe durata unei conferinte, sa avem libertatea de ne misca prin birou în timp ce avem o conversatie importanta la telefon. Headset-urile Wireless vor deveni, în cel mai scurt timp, o parte esentiala a vietii noastre profesionale iar cu ajutorul unui proiect remarcabil cum este GN 9300 Series, fiecare dintre noi va avea libertatea de exprimare de care avem nevoie în orice conditii, din ce în ce mai mult." a spus Hans Henrik Lund, Presedinte si CEO Jabra.

Piata de headset-uri wireless office înregistreaza în Romania o crestere de 50% de unitati anual. În acelasi timp, piata de telefonie trece prin cea mai mare tranzitie prin schimbarea telefoniei analogice în telefonie digitala, iar segmentul de telefonie IP mentine trendul, fiind asteptat sa creasca cu 25%, anual. Indiferent de alegerea companiilor, fie telefonie conventionala, fie telefonie IP, GN 9300 series ajuta la amortizarea rapida a investitiei, proces care se cuantifica în timp de lucru, libertate de miscare si de actiune, eficienta, confort, principalele beneficii ale headset-urilor de birou wireless.

Despre Jabra

Gama de produse Jabra este comercializata în peste 70 de tari din întreaga lume si incorporeaza ultimele tendinte atât din design cât si din domeniul inovarii - de la headset-uri wireless si cu fir pentru utilizatori din birouri sau call-center pâna la headset-uri bluetooth si diverse accesorii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb