Zapp anunţă noi tarife de roaming pentru ţările UE

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 29 august 2007

Zapp a anunţat la 28 august un nou plan de tarifare pentru convorbirile în roaming efectuate în ţările de pe teritoriul Uniunii Europene, plan prin care apelurile primite, care în prezent costă 0,79 USD/ min, vor fi taxate cu 0,65 USD minutul, echivalentul a 0,49 Euro.

Noile tarife de roaming se vor aplica începând cu 1 septembrie 2007 în toate cele 26 de ţări care în prezent formează Uniunea Europeană. În acest sens Zapp a creat în cadrul schemei originale de roaming o noua zonă, zona UE, care va permite clienţilor Zapp care călătoresc în Uniunea Europeană să efectueze apeluri în cadrul acestei zone pentru doar 0,65 USD/min şi să primească apeluri pentru 0,32 USD/min, echivalentul a 0,24 Euro.

"În momentul în care am lansat serviciul de roaming în Aprilie 2007, idea a fost de a oferi cele mai mici tarife în majoritatea cazurilor, Zapp avend un interes real în a oferi servicii de calitate şi accesibile şi care să beneficieze în principal clienţilor noştri." a declarat Carmen Lazar, Head of Corporate Affairs Zapp.

Reducerea preţurilor pentru serviciile de roaming in UE, a fost determinată pe de o parte de acţiunile operatorilor GSM care au fost obligaţi de către o directivă a Comisiei Europene să reducă tarifele de roaming practicate pe teritoriul UE. Dar în acelaşi timp această acţiune este în concordanţă cu obiectivele Zapp legate de acest serviciu, în condiţiile în care acest serviciu a fost văzut dintotdeauna ca un mijloc de retenţie şi de a aduce un plus de valoarea ofertei

Zapp şi nu ca o nouă sursă de venit.

"Cu toate că directiva UE legată de eurotarife nu se aplică şi în cazul soluţiei de roaming oferită de Zapp care se bazează pe un sistem call back, lucru care a fost de altfel confirmat de Comisia Europeană, în cazul nostru neexistând obligaţia de a reduce tarifele de roaming practicate, am luat decizia în mod voluntar de a micşora aceste tarife. Această mutare face şi mai evident interesul nostru de a rămâne competitivi pe piaţa şi de a prezenta clienţilor noştri cele mai mici tarife de roaming de pe piaţa, similare în zona UE cu tarifele practicate de alţi operatori şi cele mai mici tarife pentru toate celelalte zone, nelimitate fiind de o anumită reţea". a adăugat Lazăr.

Pentru a beneficia de aceste noi tarife, utilizatorii Zapp nu trebuie să sune, să se înregistreze sau să solicite de vreun fel aplicarea lor, ele urmând să fie Utilizate în cazul tuturor tipurilor de abonamente Zapp, convorbirile efectuate în roaming în ţările UE urmând să fie, începând cu 1 septembrie 2007, taxate în mod automat conform noilor tarife.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb