Ansamblul rezidenţial HANN Harmony a primit autorizaţia de construire

V.G.
Companii / 3 noiembrie 2022

Ansamblul rezidenţial HANN Harmony a primit autorizaţia de construire

Compania de dezvoltare imobiliară HANN Development, deţinută de omul de afaceri de origine turcă Bahri Buyukhanli, în parteneriat cu Emre Buyukhanli, a obţinut recent autorizaţia de construire pentru un ansamblu rezidenţial amplasat în nordul Capitalei, mai exact în Ştefăneştii de Jos, informează un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, prima fază de dezvoltare a HANN Harmony, ce va consta exclusiv în vile, urmează a absorbi, potrivit calculelor iniţiale, fonduri de aproximativ 12 milioane de euro. Pe de altă parte, valoarea investiţiei în întregul proiect, programat a se desfăşura în trei faze, este estimată la circa 40 de milioane de euro.

Lucrările de construcţie la prima etapă a ansamblului vor fi demarate la începutul anului viitor, termenul de predare fiind stabilit pentru a doua jumătate a anului 2024. Aceasta va cuprinde 124 de vile cu o arhitectură modernă şi elegantă, destinate cumpărătorilor cu venituri medii spre superioare. Locuinţele şi facilităţile aferente vor ocupa un teren în suprafaţă de 36.000 de metri pătraţi, dintr-un total alocat de 100.000 de metri pătraţi, aflat integral în proprietatea dezvoltatorului.

"Una dintre tendinţele majore pe care le-am observat pe piaţa rezidenţială autohtonă ca urmare a pandemiei de Covid-19 a fost accentuarea dorinţei locuitorilor marilor oraşe, în special a celor cu familii şi copii, de a locui la curte. Bineînţeles că această dorinţă exista şi înainte, cel puţin la modul teoretic, însă luarea unor decizii concrete de upgrade imobiliar a fost semnificativ impulsionată de timpul îndelungat pe care oamenii au fost nevoiţi să-l petreacă în propriile case, din pricina restricţiilor de circulaţie impuse de autorităţi. Apetitul crescut pentru vile a reieşit limpede în urma studiilor noastre de piaţă, de aceea am ales ca în prima fază de construcţie să ne adresăm doar acestei categorii de clienţi", a declarat Andreea Comşa, Managing Director Premier Estate Managament, agent exclusiv de vânzări HANN Harmony.

HANN Harmony va cuprinde patru tipuri de vile înşiruite, structurate pe parter şi etaj, cu două sau trei dormitoare. Suprafeţele exacte ale unităţilor locative, ca şi cele ale grădinilor aferente, variază de la o unitate la alta, însă sunt cuprinse între 85,5 metri pătraţi şi aproximativ 145 de metri pătraţi. În momentul de faţă, preţurile de achiziţie pornesc de la circa 154.000 de euro (plus TVA). Toate locuinţele vor fi predate complet finisate, cu materiale din categoria premium, iar cumpărătorii vor putea alege dintre mai multe variante de finisaje propuse de dezvoltator, personalizându-şi, astfel, viitoarea casă.

"Am hotărât ca prin HANN Harmony să deservim segmentul mediu-superior al pieţei rezidenţiale din Capitală pentru că ştim că, raportat la cererea existentă, oferta de vile de aici este foarte deficitară. În funcţie de feedback-ul pe care îl vom primi din piaţă, vom decide dacă în următoarele două faze ale proiectului vom miza în continuare exclusiv pe dezvoltarea de vile sau vom crea un mix de apartamente moderne, spaţioase, şi locuinţe individuale. În momentul de faţă, credem că cererea din piaţă este suficient de puternică pentru a absorbi rapid şi fără probleme cea dintâi etapă a proiectului", a spus Emre Buyukhanli, Partner & CEO HANN Development.

Un important punct forte al ansamblului planificat de HANN Development este reprezentat de mixul de facilităţi, ce a fost special conceput pentru a răspunde cât mai bine nevoilor de zi cu zi ale comunităţii ce se va crea în cadrul proiectului. Viitorii rezidenţi vor avea astfel la dispoziţie două piscine (dintre care una semiolimpică, iar alta pentru copii), terenuri de sport (de tenis, baschet etc.), locuri de joacă pentru copii şi o serie de spaţii alocate serviciilor, inclusiv pentru restaurante şi cafenele.

Dincolo de conceptul arhitectural şi urbanistic deosebit, un alt avantaj oferit de HANN Harmony este proximitatea faţă de polul de business format în nordul Capitalei. Proiectul beneficiază, de asemenea, de acces facil la o serie de alte puncte de interes, precum aeroportul "Henri Coandă" (circa 11 minute cu maşina), Băneasa Shopping City (16 minute), Parcul Herăstrău (24 de minute) şi chiar centrul oraşului (30 de minute), se precizează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb