Cosmote România va reduce tarifele de roaming cu până la 75%, de la 1 iulie

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 10 iunie 2009

Cosmote România a anunţat că va reduce, începând cu 1 iulie, tarifele de roaming pentru voce cu până la 40%, pe cele pentru mesaje scrise cu până la 63%, iar cele pentru transfer de date cu până la 75%.

"Anumite categorii de tarife pentru apeluri, mesaje scrise şi transfer de date în Uniunea Europeană vor scădea cu până la 40% (voce), 63% (SMS), respectiv 75% (date). Noile tarife de roaming vor scădea la 0,43 euro/minut (fără TVA), pentru apelurile de voce iniţiate dintr-una din ţările membre ale Uniunii Europene către alte state membre. Tarifele pentru apelurile primite în aceste ţări vor scădea şi ele la 0,19 euro/minut (fără TVA). De asemenea, începând cu 1 iulie, trimiterea de SMS-uri din Uniunea Europeană va costa doar 0,11 euro/mesaj (fără TVA)", a anunţat compania.

Cosmote România a raportat pentru primul trimestru al acestui an un profit înainte de deprecieri şi amortizări (EBITDA) de circa 13 milioane de euro şi o creştere a numărului de clienţi cu 44%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Numărul utilizatorilor Cosmote a crescut cu 44,1% comparativ cu primul trimestru al anului 2008, în prezent ajungând la peste 6,1 milioane, ce corespunde unei cote de piaţă de 23%. De asemenea, ponderea abonaţilor a ajuns la 20% din totalul clienţilor, înregistrând un avans de 62% comparativ cu primul trimestru al anului 2008.

Operatorul de telefonie mobilă Cosmote România face parte din grupul elen de telecom OTE şi activează pe piaţa din România din anul 2005.

De asemenea, OTE a anunţat o creştere a profitului net cu 89% în primul trimestru până la 267 milioane euro. Compania elenă a anunţat că vânzările au scăzut în primul trimestru cu 5,4%, la 1,45 miliarde euro, în contextul în care intensificarea competiţiei din sectorul telefoniei mobile şi al telefoniei fixe a afectat veniturile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb