"Elmas" şi-a crescut cifra de afaceri cu 35%, anul trecut

A.B.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 20 februarie 2007

"Elmas" şi-a crescut cifra de afaceri cu 35%, anul trecut

Compania "Elmas - Instalaţii de ridicat" Braşov, marcă înregistrată în România, a realizat, în anul 2006, o cifră de afaceri de 14,1 milioane de euro, în creştere cu 35% comparativ cu anul 2005. Iar pentru acest an, oficialii companiei estimează o majorare cu 25-30% a acestui indicator.

Principalele obiective urmărite de conducerea companiei în 2007 se referă la dezvoltarea segmentelor de piaţă cu impact direct în vânzările societăţii, cum ar fi zona de retail, cea de construcţii civile şi industriale, de bricolaj şi de industrie a componentelor auto, informează un comunicat al societăţii, remis, ieri, redacţiei.

Planul de investiţii pentru perioada 2007-2008 vizează alocarea a 4 milioane de euro pentru dezvoltarea companiei prin investiţii într-o hală nouă de producţie, echipamente şi utilaje performante în domeniu şi construcţia de noi puncte de lucru în ţară.

Gama de produse a companiei cuprinde patru categorii importante: stivuitoare, poduri rulante, ascensoare şi scări rulante, precum şi sisteme de depozitare/sisteme de parcare automatizate. Vânzările din cadrul celor patru grupe de produse au crescut, anul trecut, fapt ce susţine creşterea prognozată pentru anul 2007, între 25-30%. În decursul anului 2006, compania "Elmas" a introdus pe piaţă noi produse, cum ar fi: componente hidraulice pentru ascensoare, platforme hidraulice şi platforme şi ascensoare pentru persoane cu dizabilităţi.

În acest an, compania intenţionează să-şi dezvolte activitatea de export către piaţa din Europa de Est (Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Moldova). Alte obiective pe termen scurt ale societăţii sunt asimilarea standardelor de management al mediului 14000 şi de management al sănătăţii şi securităţii profesionale 18000, introducerea şi dezvoltarea de produse proprii pe piaţa româ­neas­că (sisteme standard KBK - poduri rulante suspendate cu sarcini până la 1000 kg ce pot fi livrate şi montate pe structuri standardizate autoportante în maximum şapte zile), precum şi consolidarea şi creşterea cotei de piaţă în calitate de furnizor de sisteme de parcare supraterane şi subterane automatizate.

"Elmas" Braşov este prezentă pe piaţa autohtonă din 1991, ca furnizor şi producător de instalaţii de ridicat, având un colectiv format din 200 de angajaţi. "Elmas" este partener exclusiv în România al companiilor "Demag Cranes&Components" (poduri rulante şi componente), "Linde Material Handling" (echipamente de ridicat şi stivuit), "Bucher Hydraulics" (componente hidraulice pentru ascensoare), "Hänel" (depozite Paternoster), "Wöhr" (sisteme de parcare auto), "Marco AB" (platforme hidraulice) şi "HiroLift" (platforme si ascensoare pentru persoane cu dizabilităţi).

Compania dispune de o reţea de puncte de lucru dezvoltată în zone importante din ţară, respectiv Bucureşti, Constanţa, Suceava, Timişoara, Târgu Mureş şi Zalău.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb