Încasări de 150 milioane de lei la spectacolul organizat în beneficiul Operetei

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 24 februarie 2005

Spectacolul extraordinar organizat la Teatrul Naţional Bucureşti (TNB), în beneficiul Teatrului de Operetă "Ion Dacian" - instituţie afectată de incendiul de proporţii din decembrie 2004 - s-a bucurat de participarea unui numeros public, încasările ridicîndu-se la suma de 150.000.000 de lei. Aproape toa-te cele 1.200 de locuri ale Sălii Marii a TNB au fost ocupate, sîmbătă seara, de un public generos dar şi încîntat să urmărească, timp de aproape trei ore, spectacolul de mare clasă susţinut de soliştii Operetei, pentru sprijinirea refacerii clădirii avariate de incendiu. Preţul biletelor a variat de la 100.000 la 400.000 de lei, suma rezultată din vînzarea acestora fiind depusă în conturile special deschise pentru donaţiile care vor contribui la repararea clădirii.

Spectacolul a fost deschis de cantautorul Tudor Gheorghe, care, alături de celebra sa chitară, a entuziasmat publicul, timp de o jumătate de oră.

Un al doilea spectacol organizat în scopul strîngerii de fonduri va avea loc pe scena Operei Române, pe 28 februarie, începînd cu ora 19,00. Publicul va putea admira cunoscuţi interpreţi de muzica uşoară şi populară românească - Mihaela Mihai, Marcel Pavel, Nico, Pavel Stratan, Doru Stănculescu, Maria Ciobanu, Ionuţ Dolănes-cu, Gheorghe Turda, acompaniaţi de big-band-ul Radio. Preţul biletelor puse în vînzare la casele de bilete de la Operă şi Operetă variază între 100.000 şi 160.000 de lei.

Pagubele aduse Teatrului de Operetă în urma urma incendiului din 2004 au fost evaluate la 60 de miliarde. Pînă la ora actuală s-a strîns peste un miliard de lei din donaţii, sumă la care se adaugă şi fondurile alocate de Ministerul Culturii şi Cultelor pentru refacerea edificiului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb