Noul Opel Astra, în România la un preţ de bază de 14.250 euro

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 25 ianuarie 2010

Cea de-a şasea generaţie Opel Astra este comercializată, începând de vineri, şi în România la un preţ de pornire de 14.250 de euro (TVA inclusă), pentru versiunea pe bază de benzină, a anunţat General Motors România. Intrarea pe piaţa românească a noul Opel Astra survine la un an după ce modelul a fost prezentat, în premieră, la Salonul Auto de la Frankfurt.

A şasea generaţie a Opel Astra şi al zecelea model compact lansat de producătorul german, este disponibilă în varianta de caroserie hatchback şi în patru versiuni de echipare: Essentia, Enjoy, Sport şi Cosmo. Hatchback-ul, cu 10 cm mai lung decât varianta actuală, dispune de patru motorizări pe benzină şi alte patru diesel.

Astfel, oferta pe benzină cuprinde versiunile de 1,4 litri şi 100 CP, 1,6 litri şi 115 CP, şi două propulsoare turbo, unul de 1,4 litri şi 140 CP, iar cel de-al doilea de 1,6 litri şi 180 CP.

În ceea ce priveşte categoria diesel, noul Opel Astra include o motorizare de bază de 1,3 litri şi 95 CP, una de 1,7 litri şi 110 CP, respectiv 125 CP, şi 2.0 CDTi de 160 CP.

Preţul de pornire al noului Opel Astra este de 14.250 de euro /inclusiv TVA/, modelul fiind comercializat în paralel cu versiunea anterioară, Astra Clasic II, care a fost scoasă din producţie în luna septembrie 2009 după mai mult de zece ani de fabricaţie fără modificări majore. Versiunile diesel au un preţ de pornire de 15.950 euro /TVA inclusă/, în cazul modelului Astra 1.3 CDTI/95 CP cutie manuală cu cinci trepte.

Cel mai scump model costă 22.250 de euro /plus TVA/ şi este valabil pentru versiunea Astra Cosmo 2.0 CDTi/160 CP echipată cu trans-misie automată cu şase rapoarte. Po-trivit datelor GM România, vânzările cumulate ale Astra şi Astra Classic au totalizat peste 60 la sută din totalul consemnat de marca germană anul trecut pe piaţa locală. În perioada următoare este preconizată lansarea în România a noii generaţii de clasa mini, Chevrolet Spark.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb