REVISTA PRESEI 4.02.2019

V.D.
Revista Presei / 4 februarie 2019

REVISTA PRESEI 4.02.2019

Adevărul

Trei licee braşovene încearcă legalizarea discriminării educaţionale prin şantaj

Publicaţia "Adevărul" scrie că contractele educaţionale, impuse de regulamentele interne a trei licee din Braşov, prin care părinţii elevilor cu medii sub 8,5 erau obligaţi să-i mute la un alt colegiu sunt ilegale şi deschid o portiţă spre abuzuri, consideră experţii din sistem.

Contractele educaţionale, introduse în regulamentele interne la 3 licee de elită din judeţul Braşov, prin care părinţii erau obligaţi să-şi mute copiii la altă şcoală în cazul în care mediile acestora erau sub nota 8,50, sunt unanim caracterizate ca fiind ilegale de către experţii din sistem. Asociaţiile pătinţilor şi elevilor au cerut măsuri dure din partea ministerului Educaţiei în acest caz, susţinând că directorii liceelor au comis un abuz în serviciu.

Bancherul

BNR anunta ca refuza dialogul cu senatorul Zamfir (si rau face), dar nu si cu Parlamentul

Publicaţia "Bancherul" informează că Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat ca refuza dialogul cu senatorul ALDE Daniel Zamfir, presedintele comisiei economice a Senatului, un acerb critic al BNR si initiatorul mai multor legi impotriva bancilor, precum darea in plata, alaturi de avocatul Gheorghe Piperea, implicat in numeroase procese impotriva bancilor, asadar direct interesat in discreditarea sectorului bancar si a bancii nationale.

BNR precizeaza insa ca accepta o invitatie la dialog formulata de Parlamentul Romaniei, caruia i se subordoneaza, de altfel, asa incat este obligata sa-i dea raportul, vrea nu vrea.

Strategia de comunicare a BNR este insa gresita, susţine publicaţia.

Cotidianul

Cum şi-a bătut Cioloş joc de Iohannis şi de Hellvig? (Ziar de Cluj)

Publicaţia "Cotidianul" informează că dacă s-ar face vreodată un ziar cu toate secretele si informatiile pe care patronii de media sau jurnaliştii aleg să nu le publice, de frică sau din interes, ei bine, acel ziar ar fi cu adevărat unul dintre cele mai puternice din România.

"Povestea de astăzi este una foarte interesantă, pe un subiect mai puţin comercial, dar cu atât mai important pentru România. Informaţiile din acest articol sunt grele, pentru initiati, sunt adevărate şi oglindesc şerpăria fetidă în care înoată zilnic şmecherii Bucureştiului aflaţi la butoanele României.

Astăzi o să vă spunem povestea, nescrisă până acu, a felului în care Dacian Cioloş, sinecuristul bruxellez care a lucrat toată viaţa la stat, şi-a bătut joc de încrederea pe care Eduard Hellvig, actualul şef al SRI şi Klaus Iohannis, actualul preşedinte al României, i-au acordat-o pentru un proiect cu adevărat măreţ ce, daca era respectat, ar fi însemnat resetarea Dreptei şi anularea animozităţilor partidelor de pe acest eşichier politic", scrie Cotidianul.

Naţional

Dragnea apasa butonul de panica!

Publicaţia "Naţional" informează că singura grija a lui Liviu Dragnea nu este nici valul "ordonat" de plecari catre "partidul soclu" construit pentru George Maior, ca doar PRO Romania numai de Victor Ponta nu este condus, nici schimbarea completurilor de cinci care ii judeca dosarul, ci doar sa reuseasca sa traga cat mai mult de timp cu anuntarea adevaratului candidat al Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale. Care, cel mai probabil vor fi fixate de catre actuala Putere politica undeva in luna noiembrie. Iar toate nazurile pe care le va face Liviu Dragnea in urmatoarea perioada, fie ca va da asigurari ferme ca nu va candida el, fie ca va zambi pe sub mustata, lasand loc la interpretari privind o posibila intrare in campania prezidentiala, fie ca se va juca "de-a alba-neagra" cu visul de marire al partenerului de coalitie Calin Popescu Tariceanu nu vor avea decat o singura ratiune. Si anume ca "maurul" Dragnea sa-si duca la bun sfarsit ultima si cea mai importanta misiune a sa, cea de a-si juca pana la capat rolul de "iepure" pentru candidatul supriza pregatit intens in ultimele luni pentru a-l infrunta cu mari sanse de reusita pe Klaus Iohannis. Si care va fi "detonat" de-abia in momentul prielnic, odata cu gestul "sinucigas" politic vorbind al lui Liviu Dragnea de a apasa "butonul de panica"!

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. PARLAMENTARII ȘI MAGISTRAŢII NU AGREAZĂ ,, LEGEA RĂSPUNDERII " ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb