REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 02.06.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 2 iunie 2014

FINANCIAL TIMES

Hilton Worldwide va lansa hoteluri boutique

Hilton Worldwide lansează un nou brand destinat segmentului de lux, grupul american recent listat încercând astfel să ţină pasul cu rivalii care s-au extins în sectorul hotelurilor boutique.

Operatorul hotelier cu sediul în Virginia urmează să anunţe că va construi o serie de hoteluri de patru şi cinci stele operate independent, în mediul urban, dar şi în staţiuni, sub brandul Curio, care va aduce contribuţii importante la câştigurile companiei, în anii următori.

GSK realizează o afacere de 350 milioane dolari în sectorul oncologic

GlaxoSmithKline a încheiat cu societatea britanică de biotehnologie Adaptimmune o afacere care ar putea valora peste 350 de milioane de dolari, pentru dezvoltarea unor noi medicamente împotriva cancerului, la mai puţin de şase săptămâni după ce a decis să-şi vândă produsele oncologice către Novartis Elveţia.

SEC, îndemnată să analizeze plăţile din sectorul petrolier

Comisia pentru valori mobiliare din SUA (SEC) este supusă din ce în ce mai mult presiunilor să abordeze modul în care producătorii de ţiţei şi gaze raportează plăţile către guvernele străine.

Royal Dutch Shell, ExxonMobil, câţiva senatori din SUA şi organizaţia de ajutorare Oxfam America au îndemnat SEC să anunţe noi norme de raportare anul acesta. SEC a informat, recent, că nu va rezolva problema până în martie 2015.

WALL STREET JOURNAL

Roche cumpără Genia Technologies

Roche Holding AG din Elveţia preia o companie din California care dezvoltă tehnologie de secvenţiere a ADN-ului, ca parte a extinderii pe segmentul de diagnoză.

Roche va plăti iniţial 125 de milioane de dolari pentru Genia Technologies Inc., iar ulterior le-ar putea acorda acţionarilor până la 225 de milioane de dolari în funcţie de realizarea unor ţinte.

Samsung va lansa smartphone-ul cu sistem Tizen în trimestrul al treilea

Samsung Electronics Co. va lansa, în trimestrul al treilea, un smartphone care va opera în sistemul Tizen, făcând un pas major în încercarea de a-şi reduce dependenţa de sistemul Android creat de Google Inc. din SUA.

Etihad va investi în Alitalia odată ce vor fi îndeplinite condiţiile

Etihad Airways din Abu Dhabi anunţă că va investi în Alitalia dacă vor fi îndeplinite o serie de condiţii, după luni de negocieri cu privire la viitorul companiei italiene aflate în prag de colaps.

NEW YORK TIMES

IATA reduce estimările privind profitul industriei transportului aerian

Temerile legate de creşterea economiei Chinei şi riscurile politice au determinat Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Aerieni (IATA) să diminueze cu 700 de milioane de dolari, la 18 milioane de dolari, cifra privind profitul global al acestui sector în 2014.

KKR lichidează un fond speculativ

KKR & Co. LP din SUA a decis să lichideze un fond speculativ care a investit în acţiuni, lansat de firma de private equity în 2011, după ce a atras o echipă ce traderi de la banca de investiţii Goldman Sachs Group Inc.

Seadrill, într-o afacere de 1,1 miliarde dolari cu Total

Compania de forare petrolieră Seadrill a semnat un acord pe cinci ani, în valoare de 1,1 miliarde dolari, cu societatea franceză Total, pentru activităţi offshore în Nigeria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb