REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 24.11.2015

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 24 noiembrie 2015

FINANCIAL TIMES

Rolls-Royce promite tăieri de cheltuieli

Warren East, directorul executiv al Rolls-Royce, i-a informat pe acţionarii companiei că va simplifica şi va reduce costurile, urmărind să-i convingă că grupul britanic de inginerie poate să se redreseze.

Allianz îşi extinde operaţiunile în China

Allianz va lansa un joint venture cu motorul chinez de căutare Baidu şi grupul de investiţii Hillhouse Capital, în încercarea de a pune bazele unui asigurator online în China.

Pfizer vrea susţinerea SUA pentru preluarea Allergan

Directorul executiv al Pfizer a solicitat Washington-ului să-i sprijine planul de preluare, pe 160 de miliarde de dolari, a companiei Allergan, cu sediul la Dublin, în condiţiile în care politicieni printre care Hillary Clinton s-au pronunţat împotriva încercrăii producătorului american de medicamente de a-şi reduce taxele prin mutarea sediului.

WALL STREET JOURNAL

O bombă a explodat în centrul Atenei

O bombă a explodat noaptea aceasta, la Atena, în faţa birourilor unei federaţii elene a întreprinzătorilor, cauzând pagube, dar nu şi victime, conform Poliţiei.

Microsoft reduce producţia şi posturile femeilor

Procentul femeilor care lucrează la titanul tehnologic american Microsoft a scăzut în ultimul an, potrivit unui raport al companiei. Forţa de lucru a grupului era astfel: 26,8% femei la data de 30 septembrie 2015, comparativ cu 29% în anul anterior. Declinul a fost generat de restructurarea operaţiunilor cu hardware pentru telefoane.

Alibaba vrea să vândă o deţinere la un startup tehnologic din China

Compania de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. vrea să-şi vândă participaţia la cel mai mare furnizor online de bilete de cinema din China, de rezervări la restaurante şi alte servicii la cerere, urmărind să construiască o platformă proprie, spun surse apropiate situaţiei.

REUTERS

Două societăţi de brokeraj din Shanghai, anchetate

Anchetatorii anticorupţie au lansat investigaţii la două dintre cele mai mari societăţi de brokeraj din China, Guotai Junan Securities şi Haitong Securities, criticând totodată patru executivi de la un asigurator de top, în cadrul campaniei împotriva corupţiei din sectorul financiar.

Încrederea întreprinzătorilor germani, în creştere neaşteptată

Încrederea întreprinzătorilor germani s-a îmbunătăţit în mod neaşteptat luna aceasta, ceea ce sugerează că directorii companiilor din cea mai mare economie a Europei sunt mai optimişti, în pofida perspectivelor slabe de export pe pieţele emergente.

Conform institutului Ifo, indicele privind mediul de afaceri din Germania a urcat la 109 în noiembrie, de la 108,2 în octombrie.

Samsung Electronic va furniza cipuri de memorie companiei Audi

Samsung Electronics Co va livra cipuri de memorie către divizia Audi aparţinând Volkswagen, după ce a intrat într-un nou parteneriat strategic cu producătorul german de maşini de lux.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb