REVISTA PRESEI MONDENE - 12.12.2011

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 12 decembrie 2011

Cancan

Dustin Hoffman, pus pe şotii. Cu binoclul după paparazzi

La plecarea de la un centru medical, Dustin Hoffman a observat că paparazzii erau cu ochii pe el. Starul a făcut tot felul de mutre caraghioase spre fotografi, după care, ajuns în maşină şi-a pus un binoclu la ochi şi i-a fixat îndelung. S-a jucat cu paparazzii, atât el, cât şi fotografii amuzându-se copios pe seama situaţiei.

Cancan

Jennifer Aniston are 42 de ani, dar i-a dat gata pe toţi. E cea mai sexy femeie din toate timpurile

Actriţa americană Jennifer Aniston are mari motive de bucurie. Ea a fost desemnată cea mai sexy femeie din toate timpurile, eterna ei rivala, Angelina Jolie, care a lăsat-o fără bărbat, fiind la mare distanţă de ea, respectiv pe locul zece.

Click

Cornel Ilie despre Ştefan Hruşcă şi Fuego: "Aşteaptă o lună pe an ca să se simtă artişti"

Cornel Ilie, solistul formaţiei Vunk, l-a ironizat pe interpretul de colinde Ştefan Hruşcă, într-o postare pe blogul personal. Ilie îl acuză pe cântăreţ, care locuieşte în Canada şi revine în ţară în fiecare an, ca să colinde într-o serie de spectacole, de un "marketing ipocrit".

În colimatorul lui Cornel Ilie a intrat şi Fuego, un alt artist care se promovează cu precădere în perioada sărbătorilor de iarnă.

"Am intrat în luna lui Hruşcă şi-a lui Fuego. Unul este Moş Nicolae, altul Moş Crăciun. Alegeţi voi care cum este, e totuna. În toate magazinele, hotelurile, lifturile, cofetăriile în care intri, o să se audă de undeva, dintr-o boxă, cele două voci ninse, născute şi vândute ca să aducă iarna", a scris cântăreţul.

Evenimentul Zilei

Cea mai aşteptată invenţie este gata: pastila anti-mahmureală

Cantităţile mari de alcool consumate de sărbători nu mai sunt o problemă. S-a inventat pastila anti-mahmureală

Extrem de aşteptat de oamenii din întreaga lume, medicamentul Blowfish va face ca simptomele mahmurelii să dispară complet în doar 15 minute.

Consumul de alcool produce mahmureală după trezirea din beţie. Acest efect neplăcut al alcoolului va putea fi înlăturat în doar 15 minute cu noul remediu descoperit de cercetătorii americani.

O singură doză de Blowfish, cum se numeşte noul medicament, este suficient pentru a înlătura greaţa, vărsăturile sau oboseala cauzate de consumul de alcool.

Evenimentul Zilei

Kevin Costner iubeşte sărbătorile de iarnă

Actorul Kevin Costner este prezent în România pentru filmările mini-seriei "Hatfields & McCoys" şi va susţine un concert mâine seară în Clubul Tribute. Cu această ocazie, a vorbit cu Liana Stanciu despre Crăciun şi magia sărbătorilor de iarnă într-un interviu pentru Magic FM.

Realizatoarea l-a intervievat pe actor pe platourile de filmare de la Castel Films. El i-a povestit Lianei Stanciu unde va petrece sărbătorile şi ce înseamnă Crăciunul pentru el. "De Crăciun, voi fi acasă, în California. Uneori îl petrecem în Colorado, alteori în California. Crăciunul îi obligă pe oameni să fie împreună, atunci când aceştia sunt dezbinaţi. Este un moment unic al anului pentru toţi", a declarat Costner. "În fiecare zi avem ocazia de a schimba viaţa cuiva", a adăugat el apoi.

România Liberă

Brad Pitt cântă hitul trupei O-Zone

"Happy Feet 2 3D:  Mumble dansează din nou", ce va avea premiera românească pe 6 ianuarie 2012, continuarea filmului premiat cu Oscar în 2007, va constitui o surpriză pentru români pentru că, în varianta sa animată, trupa moldovenilor de la O-Zone s-a "îmbogăţit" în mod nesperat cu noi membri, unul mai prestigios ca altul.

 

Hitul "Dragostea din tei" va fi interpretat de un grup de şoc format din Brad Pitt, Matt Damon, Robin Williams, Sofia Vergara, Hank Azaria, Pink şi alţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb