REVISTA PRESEI MONDENE - 16.12.2011

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 16 decembrie 2011

Adevărul

Steven Spielberg vrea "Jurrasic Park" în 3D

Regizorul Steven Spielberg doreşte să realizeze o variantă 3D a peliculei deja "clasice" "Jurrasic Park", potrivit mtv.com.

Spielberg consideră că filmul "Avatar", al regizorului James Cameron, este cel mai bun film 3D al tuturor timpurilor şi a mărturisit că îşi doreşte o variantă 3D a blockbuster-ului "Jurrasic Park".

"Mereu am spus că < Jurrasic Park > ar fi foarte bun în 3D. Cred că < Avatar > al lui James Cameron este cel mai bun film 3D al tuturor timpurilor. În ceea ce priveşte experienţa 3D a filmului cred că nimic nu a depăşit până acum < Avatar >. Dincolo de faptul că iubesc acest film foarte mult, cred că James ne va da tuturor o lecţie despre cum să facem o conversie în 3D. Sunt interesat să convertesc în 3D primul < Jurrasic >", a declarat Steven Spielberg.

Adevărul

Catrinel Menghia, sesiune foto în România

Supermodelul român Catrinel Menghia s-a întors în ţară pentru un proiect special semnat Alexandrion Grup. Acesta este realizat împreună cu fotograful Marius Bărăgan, alături de care Catrinel lucrează de peste 10 ani.

Timp de două zile, Catrinel Menghia a fost înconjurată de o echipă de profesionşti condusă de Marius Bărăgan. Conceptul proiectului şi experienţa acumulată împreună în 10 ani de colaborare au făcut ca rezultatul acestei sesiuni foto să fie impresionant şi în aceeaşi măsură foarte natural.

Adevărul

Michael Jackson către fiica sa: "Dacă mor mâine, să îţi aminteşti de sfaturile mele"

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a declarat într-o emisiune de televiziune, din care câteva pasaje au fost difuzate miercuri în Statele Unite, că tatăl ei obişnuia să îi spună să-şi amintească de sfaturile lui, după ce el moare.

"Dacă mor mâine, să îţi aminteşti întotdeauna de sfaturile mele", îi spunea Michael Jackson fiicei sale Paris, a declarat aceasta, cu ocazia unui interviu acordat postului NBC - primul pe care adolescenta în vârstă de 13 ani l-a acordat singură, fără să fie însoţită de fraţii sau rudele ei. "I-am urmat sfatul şi îmi amintesc tot ce mi-a spus", a adăugat ea.

Click

Radu Mazăre: "De Revelion mă dau cu zmeul în Venezuela!"

Edilul Constanţei şi-a programat sărbătorile pe măsura reputaţiei sale excentrice.

"Marţi plec spre Venezuela unde voi petrece 12 zile, timp în care am să mă dau cu zmeul. Următoarele cinci zile le voi petrece în Honduras, la cort", a declarat Radu Mazăre. Edilul a declarat că plănuieşte să facă rafting, unul dintre sporturile sale nautice preferate, de aceea va închiria caiace şi bărci.

Libertatea

Filmul ''The Artist'' are cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur.

Filmul francez "The Artist", de Michel Hazanavicius este favorit anul acesta la Globurilor de Aur, reuşind să obţină nici mai mult nici mai puţin de şse nominalizări.

Pe poziţia a doua în topul nominalizărilor se află, la egalitate, cu cinci nominalizări pelicula ''The Descendants'', în care George Clooney joacă rolul unui bărbat care se luptă să-şi ţină familia împreună, şi pelicula ''The Help'', cu o poveste plasată în anii 1960.

România Liberă

Cristale la Muzeul Antipa

Colecţionari sau simplu pasionaţi de mineralogie sunt invitaţi cu mic cu mare la expoziţia cu vânzare de cristale, roci şi fosile deschisă publicului doar în această  sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 20.00 la Muzeul Naţional de Istorie "Grigore Antipa". Geme native sau şlefuite, montate sau libere şi special alese pentru cristaloterapie, geode, flori de mină, roci şi animale marine fosilizate, ametiste şi smaralde, citrine şi cuarţuri fumurii, turcoaze, perle, sidefuri sau corali stau aşezate printre falduri de catifea în aşteptarea admiratorilor ori cumpărătorilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb