Euro 2024

finalagruperezultateechipestadioanefinale

EURO 2024

EURO 2024 rearanjează polii de putere din fotbalul european. Favoritele erau clare cu mult înainte de a cunoaşte lista cu echipele calificate, dar ”regina” va fi cunoscută abia pe 14 iulie.
Un singur lucru este cert pentru echipa noastră naţională, la finalul turneului vom putea spune, indiferent de rezultate: ”Am fost şi noi în Germania”. Important este (şi) să participi!

UEFA apreciază tricolorii: "Oaspeţii perfecţi"

UEFA apreciază tricolorii: "Oaspeţii perfecţi"

O.D. Sport / 3 iulie

UEFA a notat, miercuri, pe Facebook, că tricolorii au fost "oaspeţii perfecţi" la Euro 2024, ei lăsând vestiarul impecabil după meciul cu Ţările de Jos, dar şi un mesaj scris pentru Germania.

Semi-surpriză: Austria - Turcia 1-2

Semi-surpriză: Austria - Turcia 1-2

O.D. Sport / 3 iulie

Turcia a reuşit să se califice în sferturi în faţa unei echipe care impresionase în grupe. Austria şi Turcia au intrat abrubt în ultimul joc din optimi. Golul lui Demiral, minutul 1, a arătat că nu e loc de calculele hârtiei şi ce a fost în grupe...

https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Final de drum: Olanda - România 3-0

D.N. Sport / 2 iulie

Echipa naţională s-a oprit în optimi la EURO 2024. Mai mult decât ne-am aşteptat, mai puţin decât începusem să sperăm. Tricolorii au început vijelios, dar vijelia a ţinut doar 5 minute, după care am început să contorizăm pagubele.

Trăiască autogolul: Franţa - Belgia 1-0

Trăiască autogolul: Franţa - Belgia 1-0

O.D. Sport / 1 iulie

Franţa s-a calificat în sferturile de finală, dar nimeni nu poate spune că este încântat de jocul vicecampioanei mondiale. Muncă multă, respect şi mai mult din partea adversarilor, dar nimic spectaculos în jocul echipei lui Didier Deschamps (foto).

Selecţionerul Georgiei contestă primul gol al Spaniei

Selecţionerul Georgiei contestă primul gol al Spaniei

O.D. Sport / 1 iulie

Selecţionerul francez al Georgiei, Willy Sagnol, a comentat acţiunea care a dus la egalarea lui Rodri chiar înainte de pauză, la meciul cu Spania, din optimile Euro-2024. Morata era în poziţie de ofsaid şi l-a acoperit pe portarul georgian, însă...

Fulgere şi grindină: Germania - Danemarca 2-0

Fulgere şi grindină: Germania - Danemarca 2-0

O.D. Sport / 30 iunie

Germania s-a calificat în sferturi după un meci care a arătat ca o furtună de vară şi a conţinut o... furtună de vară. În următoarea fază germanii vor întâlni învingătoarea partidei dintre Spania şi Georgia.

Umbra campioanei la Berlin: Italia - Elveţia 0-2

Umbra campioanei la Berlin: Italia - Elveţia 0-2

O.D. Sport / 29 iunie

Italia s-a prezentat în optimile de finală ale EURO 2024 ca o primadonă care şi-a pierdut vocea. Costumele erau în regulă, prezenţa, agreabilă, dar punctul forte lipsea cu desăvârşire. Din repect, totuşi, nu s-a huiduit prea consistent.

Radu Drăguşin;sursa foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

România, calificare de senzaţie în optimile EURO 2024

D.N. Sport / 26 iunie

România s-a calificat în optimile EURO 2024 de pe prima poziţiei în grupă. Calculele hârtiei au ajuns la coşul de gunoi, cu tot cu hârtie, iar pesimismul fotbalistic care ne sufocă de ani de zile a primit o grea lovitură.

<< mai multe ştiri >>
  

alte evenimente

alte evenimente