DIN 8 DECEMBRIE, Acţiunile Commerzbank, Continental, Deutsche Lufthansa şi Deutsche Post pot fi tranzacţionate la BVB

E.D.
Piaţa de Capital / 5 decembrie 2014

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) anunţă că de luni, 8 decembrie, investitorii vor putea tranzacţiona şi la BVB acţiunile Commerzbank AG, Continental AG, Deutsche Lufthansa AG şi Deutsche Post AG, pe sistemul alternativ de tranzacţionare administrat, în cadrul Secţiunii valori mobiliare admise la tranzacţionare şi pe o piaţă reglementată sau pe o piaţă dintr-un stat nemembru UE.

SSIF Tradeville va activa ca market-maker pentru acţiunile celor patru companii menţionate.

Commerzbank este a doua cea mai mare banca germană şi o bancă comercială de top la nivel internaţional, cu subsidiare în peste 50 de ţări şi poziţionată astfel încât să ofere servicii pentru toate tipurile de clienţi corporativi. Pieţele principale ale Commerzbank sunt Germania şi Polonia. Ariile de business principale sunt Private banking, Mittelstandsbank, Corporaţii & Pieţe financiare şi Europa Centrală & de Est. În total, banca deserveşte aproximativ 15 milioane clienţi privaţi, precum şi un milion de clienţi business şi corporate.

Continental AG este un furnizor german de top din industria automobilelor, specializat în anvelope, sisteme de frânare, siguranţa automobilelor, sisteme de propulsie şi componente de şasiu. Compania a fost fondată în 1871 ca producător de cauciuc, fiind în prezent al patrulea cel mai mare producător de anvelope din lume. Cei mai importanţi clienţi ai săi sunt Bayerische Motoren Werke (BMW), Ford, Daimler, Volkswagen şi General Motors, care împreună generează aproximativ 40% din vâzările Continental. Compania operează în peste 300 de locaţii din 49 de ţări.

Deutsche Post AG este un furnizor de servicii logistice cu sediul în Germania. Compania operează patru divizii principale: Corespondenţă, Servicii Prioritare, Servicii Comerciale şi Transport şi Reţea de Distribuţie. Cu o valoare de piaţă curentă de peste 29,5 miliarde euro, Deutsche Post este a treia cea mai mare companie, după capitalizare, în industria internaţională de marfă aeriană şi servicii de curierat (după United Parcel Service şi FedEx Corp).

Lufthansa este principala companie aeriană din Germania şi cel mai extins transportator aerian european, atât în ceea ce priveşte numărul de pasageri, cât şi mărimea flotei relativ la numărul de subsidiare. Oferă servicii către 18 destinaţii interne şi 197 internaţionale în ţări din Europa, Africa, America and Asia, având o flota de peste 600 de aeronave. Pe lângă Lufthansa, Deutsche Lufthansa este compania-mamă şi pentru alţi transportatori aerieni şi alte companii din domeniul aviaţiei, cum ar fi Swiss Internaţional Air Lines, Austrian Airlines, Germanwings şi Lufthansa Technik.

În prezent, pe ATS Internaţional al BVB sunt 26 de companii internaţionale pentru care SSIF Tradeville activează ca market-maker, prin afişarea în piaţă de ordine de cumpărare şi vânzare, în condiţii specifice fiecărui titlu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb