BĂSESCU: "Romarm nu a mai produs nimic. Maşinile care fabricau măşti s-au stricat"

J.P.
Miscellanea / 8 septembrie 2020

"Romarm nu a mai produs nimic. Maşinile care fabricau măşti s-au stricat"

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că Romarm nu a mai produs măşti de protecţie, aşa cum anunţa ministrul Economiei, Virgil Popescu, întrucât "maşinile care fabricau măşti s-au stricat" şi "trebuiau făcute importuri cu prieteni contra şpagă". "Măi Ludovice, măi hoţilor, şi din moartea românilor vreţi să faceţi bani?!", adaugă el, conform news.ro.

Traian Băsescu aminteşte, într-o postare pe Facebook intitulată "Bani şi din moarte...", despre declaraţii ale ministrului Economiei, Virgil Popescu, făcute în 29 martie 2020: "Astăzi a început producţia primelor măşti în România! Cu toate "motoarele" turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor şi testul de producţie. În scurt timp vor produce 150.000 de măşti pe zi - peste 4 milioane de măşti lunar. Din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăţi pe zi, respectiv 15.000.000 de măşti lunar".

Fostul preşedinte spune însă că Romarm nu a mai produs acele măşti.

"Şi când colo, ce să vezi? Romarm nu a mai produs nimic. Maşinile care fabricau măşti s-au stricat. Nu există în lume inginer care să repare nişte maşini de cusut. Trebuiau făcute importuri cu prieteni contra şpagă. Măi Ludovice, măi hoţilor şi din moartea românilor vreţi să faceţi bani?!", adaugă Traian Băsescu.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. asa petroave, zi-le!!

    De ce sa producem noi cand putem sa importam?

    Daniel Daianu si Cristian Dogaru oricum ne-au explicat deja cum se acopera deficitul bugetar prin cresterea taxelor sau inventarea unora noi. 

    Pe langa nemerniciile tate, mastile sunt nimicuri. Ma intreb cum oare ai reusit sa-ti urci analfabeta de fica in Parlamentul European. Ma intreb unde este Flota. Si altele ma intreb. Justitia din Romania nu ar avea la indemana legislatie adecvata, sa te condamne pentru relele pe care le-ai facut Romaniei. Si nici Dumnezeu nu are in poruncile lui nimic pe masura faradelegilor tale. Numai povestea cu Nuti presedinte mi-ar face sa-mi crape obrazul de rusine. Dar obrazul tau nu poate crapa. Sau poate, asa ca in visul meu, ca mereu visez sa-ti ard o palma peste obraz.Nu sa te scuip ca altii. Asa visez. Si visez si ca obrazul tau sub palma mea crapa. De rusine se-ntelege. De rusine in sfarsit. Dar vise. Asa visez

    Daca nesimțirea ar fi o Boala, asta era îngropat de prin 83. Dar nesimțirea fiind o virtute s-a ales cu 2 mandate si avere nemăsurată. Sa trăiți bine! vorba poetului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb