"CEVA" Logistics estimează o creştere a veniturilor cu 50 %, în 2009

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 4 noiembrie 2008

CEVA Logistics, unul dintre cei mai importanţi jucător­i internaţionali de logistică, estimează o creştere a veniturilor cu 50 la sută pentru 2009, care să îi confere poziţia de lider pe piaţa din România, se arată într-un comunicat al CEVA Logistics România. Pentru a susţine strategia pe următoarele luni, CEVA România va beneficia din ianuarie 2009 de o divizie proprie de servicii de transport pe cale aeriană, maritimă şi terestră. Noua divizie va furniza servicii de Less than Container Load (LCL), Full Container Load (FCL), Less than Truck Load (LTL), Full Truck Load (FTL), zboruri tip Charter, precum şi consolidări de partide de marfă pe transport aerian, atât pentru activităţi de export, cât şi import, având ca destinaţii finale toate locaţiile importante din România şi de pe mapamond.

"Strategia de dezvoltare se axează pe principalele oraşe ale ţării, Bucureşti, Timişoara, Cluj şi apoi Constanţa. În acest sens, CEVA Logistics va inaugura un nou depozit operaţional în Timişoara, în ianuarie 2009. Şi pentru că strategia noastră vizează mai multe oraşe ale ţării, în Cluj vom beneficia de o locaţie similară pentru operaţiunile Nokia, iar în Piteşti vom dezvolta un depozit de 8.000 de metri pătraţi, necesar furnizării serviciilor logistice către unul dintre cei mai importanţi clienţi ai noştri, Pirelli", a declarat Vlad Goran, Country Manager România.

CEVA Logistics furnizează o gamă completă de soluţii de logistică, transport, dis­tribuţie şi freight forwarding, pentru companii mari şi mijlocii. Cu un număr de 54.000 de angajaţi, CEVA este prezentă în peste 100 de ţări şi gestionează designul, implementarea şi operaţiunile aferente lanţurilor de distribuţie, la nivel naţional şi internaţional. Ca urmare a fuziunii cu EGL în 2007, CEVA Logistics a înregistrat vânzări tip proformă în valoare de 6,3 miliarde euro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb