IIRUC Service va realiza infrastructura IT a fabricii Pepsi din Dragomireşti Vale

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 noiembrie 2009

Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik, va finaliza până la finele anului partea de consultanţă şi implementare a soluţiilor IT pentru infrastructura fabricii inaugurate de PepsiAmericas România anul acesta în Dragomireşti Vale.

"Ca urmare a unei analize de oferte derulate de PepsiAmericas România, am fost selectaţi pentru furnizarea în sistem de prim contractor a serviciilor pentru infrastructura IT a fabricii PepsiAmericas, unul din cele mai importante proiecte de outsourcing ale anului curent pentru compania noastră. Soluţiile propuse pentru infrastructura informatică a fabricii, precum şi serviciile de consultanţă oferite clientului nostru, au dus la identificarea celui mai eficient cost total de proprietate (TCO) pentru acest proiect", a declarat directorul general executiv al IIRUC Service, Călin Rangu.

În cadrul contractului încheiat pentru unitatea de producţie ce totalizează 30.000 de mp suprafaţă construită, fiind cea mai mare fabrică dezvoltată de grupul american în Europa, IIRUC Service va furniza totodată şi suportul IT până în 2012, cu posibilitatea de extindere a perioadei de furnizare pentru aceste servicii.

Prin parteneriatele de lungă durată încheiate cu Nexans şi Cisco, IIRUC Service asigură serviciile de cablare, precum si componentele active de reţea şi telefonie VoIP din cadrul fabricii PepsiAmericas. Totodată, IIRUC Service a asigurat cursurile de specializare şi training pentru angajaţii implicaţi în lucrările de cablare la fabrica PepsiAmericas.

IIRUC Service este prezent pe piaţa din România ca furnizor de servicii IT, outsourcing, asistenţă tehnică şi suport, precum şi terminale tranzacţionale. Compania asigură servicii pentru peste 25.000 de clienţi, oferind suport tehnic pentru mai mult de 70.000 de sisteme şi având cea mai extinsă reţea locală, cu peste 60 de puncte de lucru în principalele oraşe ale ţării.

În 2008, compania a avut o cifră de afaceri de 7,8 milioane de euro.

În primul semestru din acest an, IIRUC Service a realizat o cifră de afaceri de 4,7 milioane de euro, cu 84% mai mare decât în perioada similară a anului trecut şi estimează afaceri de 10 milioane euro în 2009.

Conform lui Călin Rangu, din cifra de afaceri din primul semestru, aproximativ trei milioane de euro au fost generate de segmentul IT corporate, iar aproximativ două milioane de euro din retail.

Din cifra de afaceri realizată în semestrul I, cei mai mulţi bani au provenit din contracte încheiate în 2008.

Compania IIRUC Service a fost preluată la începutul anului 2008 de către grupul Raiffeisen Informatik GmbH, al doilea furnizor de servicii IT de pe piaţa austriacă, cu o cifră de afaceri de peste un miliard de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb