Alexandru Reff preia ştafeta conducerii Deloitte România

A.C.
Companii / 27 aprilie 2017

Logo Deloitte (Sursa foto: Facebook)

Logo Deloitte (Sursa foto: Facebook)

Alexandru Reff a fost numit Country Managing Partner Deloitte România şi Moldova, începând cu 1 iunie 2017, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Alexandru Reff este avocat, fondator al Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi reprezentând Deloitte Legal în România. Şi-a început cariera în Deloitte în 1997 şi a avut mai multe poziţii de conducere, inclusiv cea de partener coordonator al practicii de Servicii fiscale şi juridice Deloitte timp de patru ani. Un expert recunoscut în domeniile M&A şi imobiliar, Alex este apreciat pentru stilul de leadership colaborativ şi pentru parteneriatele pe termen lung cu clienţii.

Alexandru Reff cu ocazia numirii în funcţie a declarat: "Sunt onorat să preiau conducerea firmei unde mi-am început cariera. Vom continua să construim un proiect excepţional centrat pe obiective dincolo de noi înşine, dezvoltând cariere la cel mai înalt nivel şi contribuind cu impact semnificativ în mediul de afaceri şi în societate. La 25 de ani de prezenţă în România, Deloitte este o echipă puternică de profesionişti din domenii diverse, care asistă cu pasiune şi distincţie multe dintre cele mai importante companii din piaţă. Unul dintre obiectivele mele principale este ca, în echipa Deloitte, fiecare să se simtă împlinit sprijinindu-i pe clienţi şi pe colegi să exceleze".

Ahmed Hassan a adăugat: "Sunt sigur că, sub îndrumarea lui Alex, compania va continua să se dezvolte din poziţia puternică pe care o deţine în prezent. Este un profesionist talentat şi energic, care va conduce Deloitte cu pasiune şi integritate".

Ahmed Hassan va prelua noi responsabilităţi regionale în cadrul Deloitte, în calitate de lider de risc pentru Europa Centrală şi membru al Comitetului Executiv regional. Hassan s-a alăturat Deloitte România în anul 2000 şi este un profesionist respectat, cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul consultanţei financiare şi al auditului. Ahmed Hassan a avut un rol central în extinderea Deloitte în plan local şi a servit drept Country Managing Partner de la începutul anului 2011. El a deţinut anterior poziţii de conducere precum partener coordonator servicii de audit şi risc pentru regiunea balcanică şi preşedinte al Comitetului director Deloitte în Europa Centrală.

Reprezentanţii companiei transmit: "În timpul mandatului său, veniturile Deloitte au crescut de la 22 milioane EUR/an la peste 35 milioane EUR/an, o creştere de aproximativ 60% în şase ani. Conducerea firmei este reprezentată de 17 parteneri şi 35 de directori, în timp ce echipa s-a dublat la aproximativ 700 de oameni, iar portofoliul de servicii s-a extins. Conducerea Reff & Asociaţii va fi preluată de Andrei Burz-Pînzaru, partener şi coordonator al practicii bancare şi de pieţe de capital a firmei, iar Alexandru Reff va continua să asiste clienţi în practicile de M&A şi imobiliare. Andrei este de profesie avocat, cu 20 de ani de experienţă multidisciplinară în domeniile bancar, pieţe de capital şi M&A. El s-a alăturat Deloitte în anul 2002 şi este recunoscut drept unul dintre avocaţii de top de către publicaţii internaţionale de prestigiu".

Andrei Burz-Pînzaru a declarat: "Sunt încântat să continui creşterea Reff & Asociaţii în al doilea deceniu de activitate. Pe măsură ce profesia de avocat se schimbă, căutăm să fim cu un pas înainte prin capacitatea de a răspunde noilor cerinţe ale clienţilor, care implică o abordare multidisciplinară, orientată spre afaceri".

Reff & Asociaţii este una dintre cele mai mari societăţi de avocaţi de business din România, cu o echipă de conducere formată din şase parteneri şi peste 60 de avocaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb