ASTĂZI: Iohannis îl primeşte pe preşedintele Egiptului la Cotroceni

P.A.
Comunicate de presă / 19 iunie 2019

Iohannis îl primeşte pe preşedintele Egiptului la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte, astăzi, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Egiptului, Abdel Fattah El-Sisi, care face o vizită oficială în România. Cei doi şefi de stat vor evalua posibilităţile concrete de a dinamiza şi aprofunda cooperarea bilaterală, pe toate domeniile de interes comun, în special în cel economic, se anunţă în comunicat.

Potrivit Administraţiei prezidenţiale, vizita oficială a preşedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi, are loc la invitaţia omologului român. Klaus Iohannis îl primeşte, astăzi, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele egiptean.

Cu prilejul consultărilor oficiale, cei doi şefi de stat vor evalua posibilităţile concrete de a dinamiza şi aprofunda cooperarea bilaterală, pe toate domeniile de interes comun, în special în cel economic.

De asemenea, cei doi şefi de stat vor trece în revistă realizările celor două ţări din perspectiva exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene şi de către Egipt a Preşedinţiei Uniunii Africane.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ce faci ești ocupat TRĂDĂTORULE DE TARA Nu nu mai plictisești acum cu minciunile tale, ce sa întâmplat cu tine numai acuzi guvernul te a liniștit MOȚIUNEA DE CENZURA. Ai pus JALNICILE, ODIOASE, SLUGI, ca tine și vati făcut de tot rasul lumii ca atita puteți pentru ce. Ca sa dai guvernul jos ai 2 variante. 1Comanda un MASACRU, precum ai comandat la COLECTIV. 2Pune SLUGILE TALE FLAMANDE, CA TINE DUPĂ TRĂDARE și faceți plângerii penale ca voi sunteți obișnuiți cu astea. ATI văzut FALSILOR, ca DOAMNA VIORICA MINDRIA, TARI, FRUMOASA, INTELIGENTA, DEȘTEAPTĂ, ca vouă BULANGIU LOR, SUGALAI LOR, POPONARI LOR, va pus P. ZDA pe nas iar voi ați rămas de FRAIERI. Acum ai motiv sa schimbi PĂPUȘĂ GONFLABILA(ORBAN) CU INSOLVENT UL, GAUZAR UL, (RAREȘ BOGDAN). HAI SICTIR FETITELOR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb