Băsescu îl invită pe Ponta la consultări pe tema Ucrainei

V.B.
Internaţional / 13 mai 2014

Update 15:32 Ponta merge la Cotroceni cu toţi miniştrii din CSAT

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi că va merge la Palatul Cotroceni, la invitaţia preşedintelui Traian Băsescu, împreună cu toţi miniştrii membri ai Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), informează surse din presă.

Recent, Ponta a anunţat că i-a transmis lui Băsescu solicitarea de convocare a unei reuniuni extraordinare a CSAT privind situaţia politică din regiune, dar că nu a primit încă un răspuns din partea acestuia.

---

Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta în care îl invită astăzi la consultări, la ora 17:30, pentru "clarificarea nelămuririlor Guvernului referitoare la politica externă, de securitate şi de apărare a României", informează Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului îi recomandă prim-ministrului ca la întâlnire să participe toţi membrii Executivului sau, cel puţin, miniştrii care fac parte din CSAT.

"Având în vedere declaraţiile dumneavoastră publice recente prin care vă manifestaţi nelămurirea în legătură cu poziţia României privind situaţia din Ucraina şi din regiune, în conformitate cu Art. 86 din Constituţia României vă invit pentru consultări astăzi, 13 mai 2014, la ora 17.30, la Palatul Cotroceni. Consultările vizează clarificarea nelămuririlor Guvernului referitoare la politica externă, de securitate şi de apărare a României - problemă urgentă şi de importanţă deosebită. La această întâlnire vă recomand să participe toţi membrii Guvernului sau, cel puţin, miniştrii care fac parte din Consiliul Suprem de Apărare a Ţării", îi scrie Băsescu lui Ponta.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb