ELON MUSK: "Tesla nu a vândut niciun Bitcoin"

S.B.
Miscellanea / 17 mai 2021

"Tesla nu a vândut niciun Bitcoin"

Elon Musk a apelat la Twitter, astăzi, pentru a încerca să contrazică speculaţiile potrivit căroră Tesla şi-a vândut o parte din rezervele de bitcoin, potrivit Zerohedge.

"Pentru a clarifica speculaţiile, Tesla nu a vândut niciun Bitcoin", a scris Musk într-un răspuns la postarea unui alt cont de Twitter, arătând un grafic în care demonstra că moneda electronică a scăzut cu 20% de când acesta a început să posteze, pe contul său de Twitter, mesaje prin care publicul susţine că acesta a manipulat piaţa.

Cu "poziţia" lui Elon Musk faţă de bitcoin de săptămâna trecută, când a anunţat că Tesla nu va mai accepta criptomoneda pentru plăţi, din cauza impactului asupra mediului al exploatării acesteia, popularitatea CEO-ului Tesla a scăzut, mai ales în rândul fanilor Bitcoin.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Musk este tata manipulatorilor si dezinformatorilor

    trecutul lui este dovada 

    Acești speculatori și manipulatori nenorociți ar trebui luați la întrebări pentru manipularea, fără niciun fel de jenă și bun simț, a piețelor financiare.

    a fost o vreme cind re luam de for real. esti grav baiete. esti dus. maxim

    Baaaai crypto-oilor.... se joaca prostul asta cu voi de parca ati fi ratuste de plastic in cada lui plina de apa calda si clabuci! ....

    Crypto-prostilor care sunteti ! Sus, jos, sus, jos.... cum vrea degetul lui de crypto-Cezar! Prostii pamantului care sunteti, voi astia cu crypto-monede! De parca nu erau bune monedele clasice... idioti cu pene-n fund care va credeti cocosei pur-sange!  

    1. Recomand cu putere in continuare sistemului bancar romanesc SI BNR DEOPOTRIVA sa se tina departe de crypto-monede.

      Romania nu isi permite pierderi de capital si valoare in urma sucombarii uneia / mai multor astfel de monede!

      Nici un leu in Romania sa nu se piarda cu astfel de instrumente tampite, fara valoare, ilegale si negarantate! Si mai sunt si folosite de traficantii de carne vie, cei ce realizeaza santaj, trafic de droguri, plata crimelor la comanda, etc !  

      in conformitate cu viziunea mea anti-crypto si impotriva afirmatiilor facute deja (pe persoana fizica) de cativa din BNR pro-crypto ... deja China a semnalat o viziune anti-crypto intr-un articol de azi de pe MS News.

      Citat: "in a statement, three state-backed industry associations -- the National Internet Finance Association of China, the China Banking Association and the Payment and Clearing Association of China -- said "cryptocurrency prices have skyrocketed and plummeted, and cryptocurrency trading speculation activities have rebounded". 

      The price fluctuations "seriously violate people's asset safety and disrupt normal economic and financial order", said the statement, which was posted to social media by the People's Bank of China." 

      Deci: cativa din BNR gandesc ca niste adolescenti incinsi pro-crypto ... si eu gandesc la nivel de banca nationala a unui stat din top 3 mondial .  

      Cum vine asta? ....  

      p.s. inca o precizare: nu va atingeti de crypto - dupa ce vor fi duse la cer ca valoare vor fi prabusite masiv. Nu va atingeti de crypto. Sunt mai periculoase decat optiunile sau cfd-urile sau alte derivate sintetice utilizate in (de exemplu) forex.  

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb