Încă o seară de protest în Piaţa Victoriei; participanţii cer dovezi privind existenţa coronavirusului

B.A.
Miscellanea / 17 mai 2020

Încă o seară de protest în Piaţa Victoriei; participanţii cer dovezi privind existenţa coronavirusului

Aproximativ o sută de persoane protestează, duminică, pentru a treia seară consecutiv, în Piaţa Victoriei, solicitând dovezi ştiinţifice privind existenţa coronavirusului.

Printre participanţi sunt şi numeroşi oameni în vârstă, inclusiv un preot. Majoritatea celor prezenţi nu au măşti de protecţie şi mulţi dintre ei nu respectă distanţa recomandată.

Unii au pancarte împotriva 5G, alţii au spus că au venit să se opună faţă de obligativitatea vaccinării.

Unul dintre cei care au mobilizat oamenii să participe la miting a spus că "virusul corona" reprezintă o modalitate ca unii oameni să câştige controlul.

Alţi participanţi au cerut dovezi ştiinţifice, medicale, pentru existenţa coronavirusului.

Proteste similiare au avut loc, vineri şi sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, participând persoane care cer dovezi că virusul SARS-CoV-2 există şi reclamă încălcarea Constituţiei prin impunerea de restricţii. Oamenii au scandat împotriva Guvernului.

Opinia Cititorului ( 22 )

  1. virusul exista, nu asta e problema.

    si e deosebit de periculos pentru cei care au deja alte boli sau probleme de imunitate (datorita varstei inaintate).

    Problema reala e in vederea a ce e folosita aparitia virusului. Aici e cheia. Cheia e legata de pierderea libertatilor si a drepturilor. Si nu doar in Romania ci la nivel mondial, Romania e doar o piesa marginala in tot puzzle-ul. Dar va deveni o piesa extrem de centrala in demolarea acestei lucraturi corupte.  

    1. Din pacate exista o persoana cu grave deficiente mintale si mentale care face IMPOSIBIL un dialog coerent la Opinia Cititorului , postand fantasmagorii aberante sau postand pe diverse nume , ca Vali, Anonim, Anonimus, anonim dar ma tratez, etc. respectiv furand identitatea celor care nu sunt de acord cu delirul ei si scriind diverse ineptii in numele acestora.

      In speranta ca sunteti de acord cu pastrarea decentei (macar in exprimare) la aceasta rubrica am marea rugaminte sa ne ajutati sa scapam de aceasta eroare umana, in acest spatiu.  

      De asemenea ACEST MESAJ ESTE UNICUL SI ULTIMUL POSTAT AICI pentru a evita o practica infantila a persoanei in cauza care mi-a falsificat in mod repetat identitatea , postand diverse ineptii in numele meu.  

      Cu stima  

      PS 

      Prezentul mesaj se doreste si o avertizare pentru ceilalti cititori cand vor "intalnii" aceasta persoana cu grave deficiente mintale si mentale.  

      Dar Streinu Cercel nu fura identitatea? De Streinu Cercel nu zici nimic? El fura si identitatea si spaga si banii Europei ca saracul Parlamentul European i-a dat bani lui saracul Ludovic Orban sa ne apere de virusul coronavirus si el ne apara ca o mama puii lui. Dar Streinu Cercel daca ne ia banii ce mai faci cu identitatea daca n-ai bani, na! mananca-ti identitatea pe paine!

      esti obscen de hilar.

      nu mai meriti un raspuns. 

    Nu exista niciun drept fundamental. Exista Covid 19. Ce drepturi fundamentale are mortul? Protestatarii din Piata Victoriei sunt focare de infectie pe 2 picioare. Trebuie vanati de hingheri ca pe cainii turbati dusi la marginea orasului unde sunt gropile de gunoi si lasati acolo sa urle la luna. Toata lumea sa inteleaga! Asa o sa inteleaga si tiganii din Tandarei si Viorel Catarama si medicii de la Suceava si Boris Johnson. Sa dam un exemplu in Europa!!! 

    1. Cum sa nu existe drepturi fundamentale domnule? Dumneata esti pentru dictatura? Chiar ajungem sa renuntam la drepturi pentru ca frica ne distruge? Bineinteles ca trebuie sa ne protejam de boli, dar de aici si pana la ce se intampla este cale lunga. Cum sa fie un om vanat de hingheri? ce afirmatii sunt acestea?

      Postac platit nenorocit mincinos!!! Românii o să-și câștige în final libertatea chiar daca tu cu cei că tine nu o doriți.

    Ce dovezi stintifice si medicale vor astia? Ei au capacitatea sa inteleaga ceva? Peste 10 zile nenorocitii astia o sa sune la dsp , la 112 sa vina sa ii testeze sa ii inteneze. Nu o sa mai zica atunci ca nu exista virusul si ca vor dovezi stintifice. O sa sune ambulanta fara dovezi stintifice nenorocitii astia si cu aia din Herastrau. Guvernul trebuie sa dea o ordonanta prin care sa ii priveze de ajutor medical pe scandalagii astia care nu respecta regulile impuse de starea de alerta. Daca vor tratament sa platesca, sa se trateze din banii lor, daca nu au bani, sa moara ca niste caini comunitari.

    1. prietene , cunosti pe cineva care are acesti virus si este sanatos si a patit ceva, referitor la vaccinare cum sa vaccinezi cand un vaccin apare in circa 18 luni , si cum poti trage concluzii despre boala daca nu faci autopsie ,sunt multe fara logica

    Isi bat joc niste retardati de eforturile cadrelor medicale, de eforturile politiei, armatei, de toate autoritatile din tara asta, de antreprenorii care si au inchis firmele, de eforturile companiilor de a se adapta pandemiei, de oamenii de buna credinta care au respectat si respecta regulile . Din cauza unora ca astia se prelungesc restrictiile pana ajungem in colaps. Stati dracului acasa nebunilor ca nu aveti voi ce sa faceti cu libertatea ca sunteti niste saracii!

    1. un grup de retardati au iesit in strada in 89 pentru nu stiu ce drepturi fundamentale,

      au mai fost uni si prin iunie 90 care isi revendicau tot felul de drepturi fundamentale, 

      de ce drepturile fundamentale nu sunt la fel pentru toti, va aduceti aminte povestea  

      din Anglia, cind acel consilier al PM impunea restrictii pentru populatie, dar el in particular se

      intilnea cu amantele 

      Corect! Eu cred ca aceste manifestatii sunt puse la cale de unii extremisti din diverse straturi ale societatii. Ma refer aici la unii care provin din randurile bisericii,iar altii sunt fanatizati politic de extrema stanga sau dreapta! Sa nu uitam si infltenta malefica a rusilor care poarta un razboi cu Europa pe toate fronturile! Rusii vor sa destabilizeze democratiile europene!

      Seige Heil Mein Furer.....sa deschidem cumva și gulagurile pt exterminare pt că sint indizerabili că Evrei pt Naziști ???????

      Statul in arest la domiciliu naste monstri umani.

      N-ai inteles nimic: anteprenorii NU si-au inchis firmele! Le-au fost inchise firmele!!! Iar retardat este ala care nu vede evidenta. De unde sti tu ca nu avem ce face cu libertatea?

    Cer dovada? dovediti-le-o!.

    Luati la întâmplare (sau voluntar dacă au curaj si se ofera) cativa dintre ei, duceti-ii intr-un salon unde se trateaza infectatii cu virusul, puneti-i "sa-i pupe" si apoi spuneti-le sa le dovedească ei tovarășilor cum stă treaba cu Covidul. 

    1. Foarte corect!

    Eu i-as pupa pe fiecare din piata Victoriei, iar pe sclavetii invatati sa stea la cotet ca ii urmareste moartea pe strada trebuie sa ii informez ca omul sanatos traieste si e purtator de mii de virusi si bacterii geniilor neintelese. Iar lumea murea si cand erati voi in vacanta si jucati war craft. Nu ma intereseaza cateva sute de morti de covid pe planeta. Ma intereseaza miliardul care a murit in perioada asta din cauza lipsei asistentei medicale cauzata de niste cretini care conduc guvernele. Si asta il intereseaza si pe Bill Gates dar in sens fericit pentru el.

    Protesteaza pentru ca potrivit mai multor surse din Africa, după ce reprezentanții OMS au constatat că premierul Rajoelina nu cedează, i-au propus un compromis: să adauge anumite chimicale „poison”=otravă!) în tonicul respectiv. Dar Rajoelina a refuzat revoltat și, mai mult, a declarat nu doar că își retrage țara din OMS, ci și că îndeamnă toate națiunile africane să facă la fel!

    Bineînțeles, presa centrală din SUA sau din celelalte țări colonizate de globaliști nu suflă o vorbă despre acest scandal uriaș, care deja ia proporții.  

    Fracurile de logica din craniile unora sunt cu rana deschisa. Ne sesizam la 100 de oameni din Piata Victoriei, ii impuscam si ardem pe rug, dar cum e cu sparangelul, cu aeroporturile, cu sardelele de la vama pe ambele sensuri? Daca prostia si ticalosia ar durea , atunci am vedea iesind din izolare oameni cu verze pe cap si felii de cartofi la tample urland.

    Salvare de vieti? Care salvare de vieti? La sfarsitul lunii aprilie am primit o ranga in cap, am ajuns la spitalul Sf Pantelimon din Bucuresti si nu s-au atins de mine doua zile pana nu mi-a venit si al doilea test covid negativ, desi primul iesise negativ. Singur in salon, puteam sa imi pun juma de cap pe o perna si juma pe perna patului de langa mine. Nu ii interesa pe medicii eroi care salveaza vieti decat de covid. Puteai sa fii si calcat de tren. Tot etajul gol de pacienti. Medici care se uitau la tv si pe geam, gandindu-se cu duiosie cum li se vor umple cardurile prin declararea bolnavilor covid si cum altii mor in liniste acasa de cancer, diabet, avc, inima, boli cronice, etc. Astia sunt eroii sau criminalii din linia intai? Si Mengele a fost doctor! Nu mai spun de doua asistente care vorbeau intre ele despre batranii de peste 80 de ani la care una din ele spune textual: " da sa moara da-i dracului de aici cat vor sa mai traiasca?!" Eroii nostri din linia intai!

    E ca D-zeu : toată lumea știe că este dar, nu L-a văzut nimeni...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb