LUDOVIC ORBAN: ''Ne-am angajat să construim aproape 3.000 de kilometri de autostrăzi, drumuri expres, investiţii importante''

G.U.
Politică / 22 august 2020

''Ne-am angajat să construim aproape 3.000 de kilometri de autostrăzi, drumuri expres, investiţii importante''

Premierul Ludovic Orban a anunţat că Guvernul s-a angajat să construiască circa 3.000 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres. Şeful Executivului a adăugat că, în baza programului de relansare economică, CNAIR va avea investiţii şi proiecte foarte importante în acest sens, transmite News.ro.

"Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în baza programului nostru de relansare economică şi investiţii, va avea proiecte extrem de mari. Noi ne-am angajat să construim aproape 3.000 de kilometri de autostrăzi, drumuri expres, investiţii importante", a declarat astăzi Ludovic Orban.

Premierul a mai spus că fondurile vor fi alocate prin bugetul Uniunii Europene, din bugetul multianual 2021-2027, cât şi prin Programul de Rezilienţă să Recuperare. Klaus Iohannis a anunţat că în urma negocierilor de la Bruxelles i-au fost alocate României aproape 80 miliarde de euro.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. in urmatorii 100 de ani?

    bai nene ai talentul de a prinde tantari in plina iarna!?

    nici tu nu crezi ce spui chiar daca ai dat la pace cu cotroceniul! 

    1. A spus și Iohannis ca sunt pregătiți să propună spre evaluare și discutie niste proiecte pentru mii de km de autostrada.

      Uite-a sa o barba avea.Orban,ca si iohannis cand beau o gura de lagavulin,scot numai pamblici pe gura de zici ca sunt colegi cu siminica la circul de stat.Cred ca se intampla ceva cu ei la intalnirile de la cotroceni.Ori l-au reangajat pe manole la recomandarea lui basescu,ori ceva izoteric este in incaperea in care se intalnesc.Romanii,tac si asculta cuminti toate visele bahice ale celor doi. insa iata ca romani mai stiutori de carte,le spune cam cum sunt. asa ca orban,sa citeasca zicerea profesorului miclea de la cluj si sa stie ca si el,este din oala in care a fost bagat iohannis.!

    Daca baga iar melodia cu autostrazile inseamna ca Bechtel si alte firme de borfashi de la parteneri au nevoie de bani.

    Turcan/Moscova despre masti - Este „absolut imposibil” ca guvernul să asigure măști pentru toți elevii și profesorii din România.

    Deci la masti e imposibil probabil ca asta se numeste populism dar pentru smecherii cu drumurile sunt bani. Un dement pnl zicea de 'progarme' pana prin 2030.  

    Ai fost min. la transporturi și ai fost un zero barat. Cine naiba te crede?

    Nu mai au cu ce prosti poporul și au început cu povesti nemuritoare despre autostrăzi pe hârtie, la fel ca gruparea Ponta - Șova

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4857
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9766
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.9299

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb