MARIUS CONSTANTIN BUDĂI: "Guvernul Orban-PNL se răzbună pe pensionari"

J.P.
Politică / 23 septembrie 2020

"Guvernul Orban-PNL se răzbună pe pensionari"

Deputatul PSD de Botoşani, Marius Constantin Budăi a afirmat pe pagina personală de Facebook că Guvernul Orban-PNL se răzbună pe pensionari acuzând că "îi tratează pe părinţii şi bunicii noştri cu dispreţ, şicane şi abuz".

Marius Constantin Budăi: "GUVERNUL ORBAN-PNL SE RĂZBUNĂ PE PENSIONARI.

De ce Guvernule Orban-PNL îţi baţi joc de părinţii şi bunicii noştri?

De ce Guvernule Orban-PNL părinţii şi bunicii noştri au devenit o povară pentru tine?

Se apropie data de 01 octombrie - Ziua internaţională a Persoanelor Vârstnice, iar Guvernul Orban-PNL îi tratează pe părinţii şi bunicii noştri cu dispreţ, şicane şi abuz.

Deranjată de faptul că federaţiile naţionale reprezentative ale organizaţiilor de pensionari au comunicat public că vor da în judecată Guvernul pentru că a redus un drept legal al pensionarilor, drept prevăzut în Legea pensiilor nr. 127//2019, adică majorarea pensiilor cu 40%, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a decis să demonstreze federaţiilor că poate, săvârşind un abuz evident, să nu respecte şi să nu aplice, până în prezent, prevederile Legii nr. 363/2003 privind finanţarea activităţii ocazionate de sărbătorirea, la 1 Octombrie, a Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. Pentru finanţarea acestor activităţi, conform art.1 din lege, prin legea bugetului de stat se alocă anual sume în bugetul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

Conform legii, sumele se repartizează de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale către federaţiile naţionale ale organizaţiilor de pensionari, pe baza propunerilor prezentate de Consiliul Naţional al Organizaţiilor de Pensionari. Din sumele primite 90% se folosesc de federaţii pentru acordarea de ajutoare pensionarilor aflaţi ÎN CEA MAI MARE DIFICULTATE.

Pentru a putea organiza sărbătorirea Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, organizaţiile de pensionari trebuie să cunoască sumele repartizate. Însă, până în prezent, Ministerul Muncii nu a comunicat repartizarea fondurilor pentru federaţiile naţionale.

Până în anul 2020, Ministerul Muncii a comunicat sumele alocate cel mai târziu la începutul lunii august.

DE CE GUVERNULE ORBAN-PNL? DE CE?"

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. flegma a Ciolacului nici nu stie pe ce lume traieste! Si a mai fost si o fantoma de ministru...

    1. Domnule BUDAI. Pai lui IOHANNIS si ORBAN,le arde de vietile batranilor.?NU,ei sa FURE cat mai mult acum cand sunt la PUTERE,dar mai ales sa castige alegerile si dupa,vor incepe si EXTERMINAREA BATRANILOR. Inceputul a fost facut acum in timpul epidemiei de coronavirus cand au unchis spitalele pentu BATRANII care sufereau de alte boli decat covid si daca de covid au murit vreo 4000 si ceva de romani de alte boli au murit cel putin 100.000 de batrani. Trebuia sa faceti o CENTRALIZARE cu toti mortii care au murit de alte boli si sa le aratati romanilor CRIMELE comise de regimul IOHANNIS-ORBAN. Acum,nu va mai ramane decat ca primarii PSD din cei care au mai ramas,sa scoata lumea la VOT iar acolo unde primarii au tradat PSD si au trecut la PNL prin MITA data de ORBAN,sa le faca cunoscut acest lucru cetatenilor candidatii dumneavoastra la acele primarii.ROMANII nici nu stiu ce ii v-a astepta daca NEAMTUL IOHANNIS si UNGURUL ORBAN,vor castiga alegerile.Fiti activi toti membrii PSD si aratatile romanilor ca aceasta GUVERNARE este mai TOXICA decat COVIDUL,ea guvernarea este urmasa CIUMEI lui CARAGEA.!

      Sa ii inghiti FLEGMA de sub burta lui CIOLACU. MATA cu TACTU ce sant ma ROMANI sau NAZISTI.?

    Psd se razbuna pe economia tarii, cand vom fi in incapacitate de plata, psd va plati pensiile?

    1. Doar FED-ul poate tipari USD? BNR-ul nu poate tipari niste lei? Problema rezolvata.

      Cu inflatia de rigoare. 

      Psd - ul dorește să lase la plecare pămăntul pârjolit și fântânile otrăvite....

    Mai mult decat zice Buda asta, Sica si hienele lui galbene s-au razbunat pe intreaga tara, chiar din prima a zi de cand au pus mana pe ciolan!

    Cum puteti sa publicati ceva care iese pe gura acestui individ . Omul asta nu stie nici macar sa vorbeasca este de o carenta intelectuala evidenta. Puteti naibii sa fiti mai sel ectivi cand publicati ceva .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb